Blindr Blog
sk cz en
3 originálne spôsoby ako začať konverzáciu
06/09/2022 - 16:17

Hľadáte originálny spôsob, ako začať konverzáciu? Prečítajte si naše tipy.

“Ahoj, ako sa máš?” Veta, ktorou začína takmer každá konverzácia. Najmä ženy sú na zoznamkách denne “atakované” nespočetným množstvom AHOJ, a odpisovať stále “Mám sa dobre!” začne byť po čase naozaj otravné. Ako teda začať rozhovor tak, aby ženu skutočne zaujal? 


 

Buďte vtipný

Tak jednoduché a zároveň tak zložité. Na prvý pohľad sa môžete zdať, že zmysel pre humor má jednoducho každý a osloviť ženu nejakou vtipnou hláškou nie je žiadna veda. Avšak, opak je pravdou – byť naozaj zábavný a trefný je dosť komplikované.  Ak sa vám to však podarí, úspech bude zaručený. 

 

Profil ako nápoveda
Odrazte sa od toho, čo má dievča v profile. Prezrite si jej záujmy a skúmajte, čo ju baví a čo má rada. Ak zistíte, že máte niečo spoločné - skvelé. Konverzácia môže pokojne začínať tým, čo milujete obaja. 

 

Komplimenty
Ak chcete ženu odzbrojiť, použite komplimenty a ruže. Kvety cez online veľmi posielať neviete, no s komplimentami viete zájsť naozaj ďaleko. Pochváľte jej fotku, oči, úsmev, čokoľvek, čo vám padne do oka ako prvé. 

 

Ako konverzáciu nezačínať?

1. Nepoužívajte trápne baliace hlášky.
2. Nebuďte vulgárny.
3. Nedávajte nevyžiadané návrhy. 

4. Nevolajte hneď babu na prvé rande. 

5. Nebuďte príliš otravný.
 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.