Blindr Blog
sk cz en
4 zlozvyky, ktoré ženy na mužoch nenávidia
31/01/2021 - 12:29

Aké zlozvyky z vás robia menej príťažlivého pre nežné pohlavie? Prečítajte si, čo ženy považujú za jasné no-go.

Zlozvyky. Každý z nás ich má. Niektoré priznáme otvorene, iné zahanbene tajíme pred očami verejnosti. Keď sa však dostanete do vzťahu, aj tie skryté často vyplávajú na povrch. Ktoré z nich sú pre ženy absolútne neprežiteľné? 

 

  1. Obhrýzanie nechtov 

Je vedecky dokázané, že nechty sú liaheň bacilov a baktérií. Ani to však mnohých z nás neodradí, aby sme ich dávali do úst pri každej vypätej situácii. Aj napriek tomu, že tento zlozvyk postihuje obe pohlavia, ženy sa snažia ako-tak udržať si peknú manikúru. V prípade mužov je to však komplikovanejšie. 

 

Práve obhryzené nechty sú jedna z vecí, ktoré privádzajú ženy do nepríčetnosti. V blízkosti vašej partnerky (alebo budúcej partnerky) sa preto radšej zabavte niečim iným. 

 

  1. Špinavé veci všade po byte 

Ponožky, ktoré netrafili do koša, špinavé trenky vedľa postele, tričko s mastnými škvrnami od 5 druhov omáčok… Aj takto môže vyzerať realita spolužitia s mužom. Nikto však nemá rád “špindírov”, a tobôž nie v prípade, keď takúto scenériu zbadáte na prvom rande. 

 

  1. Pivo namiesto večere 

Nie je nič zlé na tom zabaviť sa, dať si príležitostne pivo či nejaký drink. Pokiaľ je však u vás alkohol na dennom poriadku, žiadnu schopnú dámu neoslovíte. Každodenné popíjanie možno nie je problém teraz, no v budúcnosti môže byť. Pre väčšinu žien je to veľká červená blikajúca siréna, ktorá im dáva jasne najavo, že si s vami nemajú nič začínať. 

 

  1. Dlhé vyspávanie

Vyspať sa do ružova je super a niekedy naozaj potrebujeme deň strávený v posteli. Ak sa však z toho stane rutina, uvedomíte si, že väčšinu života strávite v posteli alebo na gauči a to bez toho, aby ste mali nejaké zaujímavé koníčky. Ženy majú rady mužov, ktorí robia to, čo ich baví a chcu sa niečomu venovať. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.