Blindr Blog
sk cz en
5 vlastností, ktoré muži na ženách doslova nenávidia
18/07/2022 - 16:21

Chcete vedieť, aké ženské vlastnosti muži nevedia vystáť?

Každý človek má výraznejšie a menej viditeľné povahové črty, ktoré sa odrážajú aj vo vzťahu. Niekto je žiarlivý, iný hanblivý, iný príliš tvrdohlavý. Tieto všetky vlastnosti často prenášame aj na nášho partnera, pre ktorého to môže byť naozaj kríž. 

 

Aké vlastnosti sú podľa mužov úplne neakceptovateľné? Poďme sa pozrieť na to, aké povahové črty ich na ženách odpudzujú.

 

Časovaná bomba 

Predstavte si časovanú bombu, pri ktorej nevidíte, koľko času jej ostáva. Tiká, tiká a môže naozaj kedykoľvek vybuchnúť. Takou “živou bombou” sú aj niektoré ženy. Nikdy neviete, čo ich nahnevá a kedy sa spustí veľký výbuch.

 

Kráľovná celého sveta

Každá žena chce, aby sa k nej muž správal ako ku kráľovnej. Mnohým však táto potreba prerastie do extrémnych rozmerov a začnú mať pocit, že sú niečo viac ako ostatné, a tak by sa k nim malo okolie aj správať. Aroganciou, povýšenosťou a narcistickým správaním si rozhodne žiadneho muža nezískate. 

 

Večne smutné

Je úplne prirodzené, že niekedy nemáte svoj deň a chcete sa o tom podeliť so svojim partnerom. Avšak dajte si pozor na to, koľko negatívnych emócií dávate do svojho vzťahu. Pokiaľ je všetko problém, nikdy sa vám nič nedarí a svet sa každý deň spojí proti vám, možno je načase hľadať chybu v sebe. 

 

Extrémna žiarlivka

Vzťah, v ktorom nie je žiadna dôvera rozhodne nemá dobrý základ. Ak máte potrebu sa denno-denne hrabať v priateľovom telefóne, sledovať každý jeho krok a nedôverčivo zazeráte, ak mešká čo i len minútku, mali by ste sa zamyslieť nad tým, čo vaše správanie môže spôsobiť. 

 

Nesamostatná princezná

Muži sa chcú cítiť potrebný. Avšak všetko má svoje hranice. Ak bez pomoci svojho miláčika nedokážete spraviť naozaj nič, chlapec veľmi rýchlo zistí, že pre tento vzťah nemáte veľký prínos.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.