Blindr Blog
sk cz en
5 znakov, ktoré vás utvrdia o tom, že ste skutočne zamilovaný
07/03/2021 - 18:43

Láska je veľmi komplexná vec. Povedať “Ľúbim ťa!” zvládne naozaj každý, no nie všetci to naozaj až tak úprimne cítia. Ako zistiť, že sa vaše sympatie posunuli na novú úroveň?

Zamilovanosť môžete spoznať naozaj jednoducho. Pripomína to také filmové klišé, kedy sa vám roztrasú kolená a vy sa zrazu cítite akosi lepšie v prítomnosti dotyčnej osoby. Čo je vak zložitejšie, je rozoznať lásku od chvíľkového pobláznenia. To má veľmi podobné “príznaky”, no trvá omnoho kratšie. Aké sú teda jasné znaky úprimnej lásky? 

 

Vaše city trvajú už dlho

 

Spoznali ste sa, rozumiete si a máte pocit, že ju/ho bezpodmienečne milujete. Po pár stretnutiach to rozhodne nie je okej, no ak sa poznáte už naozaj dlho a tento pocit vo vás pretrváva (alebo narastá), je to jasné znamenie lásky. 

 

Vidíte s ním/s ňou budúcnosť

 

Možno tak úplne neviete, kde sa budete v budúcnosti nachádzať, no viete, s kým by ste chceli byť. O 5 či o 10 rokov sa stále vidíte v náručí milovanej osoby. Pokiaľ zažívate iba pobláznenie, žiadnu spoločnú budúcnosť nevidíte.

 

Keď môžete byť spolu, ste šťastnejší

 

Už len obyčajná správa od dotyčnej/dotyčného vám okamžite rozjasní deň. Tešíte sa na každé stretnutie a dávate si záležať na tom, ako budete vyzerať a ako bude prebiehať. Po stretnutí odchádzate domov nabitý pozitívnou energiou. Pri pobláznení preferujete osobný priestor. 

 

Nebojíte sa hovoriť o osobných veciach

 

Nemáte problém mu/jej povedať osobnú vec zo svojho života, aj keď je možno nepríjemná. Viete, že vás druhá osoba nebude súdiť a dôverujete jej. Pobláznenie prebieha skôr opatrnejšie. Stále neviete, čo si môžete dovoliť a aká bude reakcia. 

 

Ste tu pre neho/pre ňu

 

Viete, že to nie je celé iba o vás, Nech má akýkoľvek problém, chcete jej/mu pomôcť alebo minimálne poradiť. Tešíte sa, že vo vás vidí oporu a skutočného priateľa. Počas pobláznenia prežívate skôr povrchnejší vzťah a necháte druhú stranu, nech si svoje problémy vyrieši sama.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.