Blindr Blog
sk cz en
Ako na dokonalú profilovú fotku?
19/04/2022 - 12:16

Zaujíma vás, ako vyzerá dokonalá profilová fotografia na sociálnych sieťach? Prečítajte si naše tipy.

“Odfotím sa a bude,” poviete si. Čo je na tom ťažké vytvoriť profilovú fotku? Zoberiete telefón, cvaknete sa a…. Ale kde? Ako? Sám či so skupinou? V akom prostredí? Aké svetlo? A čo si obliecť? Otázky sa začnú vynárať ako lavína. 

 

Za dokonalou profilovou fotografiou stojí množstvo otáznikov. Avšak na to, aby vaša fotka naozaj zapôsobila, nepotrebujete žiadne čáry-máry, iba pár dobrých tipov, ktoré vám pri fotení pomôžu. 

 

Nefoťte sa v skupine

Skupinové fotografie sú fajn, no nie ako profilová fotka. Množstvo sociálnych sietí fotografiu s kamošmi ako hlavnú fotku ani neschváli, no dôvod je jednoduchý – na skupinovom zábere vás ostatní len ťažko rozpoznajú. Na profil preto použite fotku, kde ste len vy. 

 

Prirodzené prostredie

Odfoťte sa v prostredí, ktoré je pre vás prirodzené a cítite sa v ňom dobre. Selfie z izby sú úplne okej, a takisto aj fotky v prírode alebo pri tom, čo robíte radi. Vyhnite sa extra nastajlovaným fotkám, ktoré pôsobia príliš umelo. 

 

Neformálne oblečenie

Rovnako, ako v prípade prostredia, aj oblečenie by nemalo byť príliš prehnané. Oblečte sa do niečoho, čo bežne nosíte, a v čom sa cítite komfortne. Pamätajte na to, že polonahé fotky dávajú najavo, že nehľadáte nič vážne. 


Menej je viac

Pri používaní filtrov sa miernite. Niekedy si ani sami neuvedomujeme, ako sa naše fotografie líšia od reality, čo môže byť naozaj problém. Ani vám by sa určite nepárilo, keby prídete na rande a uvidíte tam úplne inú osobu. Nebojte sa ukázať drobné nedokonalosti – má ich každý. 

 

Najkrajší doplnok

Myslite na to, že najkrajším doplnkom je jednodznačne úsmev. Je vedecky dokázané, že usmievavé fotografie sa páčia viacerým ľuďom, ako napríklad pózičky alebo našpúlené pery. Preto úsmev, sýýýýýýýr a ideme na to!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.