Blindr Blog
sk cz en
Ako sa vyrovnať s nečakaným rozchodom?
15/11/2022 - 16:45

Zaujíma vás, ako sa vyrovnať s rozchodom, ktorý prišiel náhle a nečakane? Prečítajte si naše tipy, ktoré vám pomôžu dostať sa cez zlomené srdce.

 

Rozchod nie je sranda. Naozaj. Je úplne jedno, či ste tvorili pár dva dni, dva týždne alebo 20 rokov, jazvu na srdiečku máte zaručenú. Najlepšie platí staré dobré pravidlo, že všetko vylieči čas. Čakať, dokým to prehmrí, však nie je jediný spôsob, ako sa vyrovnať s rozchodom. Prečítajte si naše tipy, ktoré vám pomôžu urýchliť zabúdanie na ex. 

 

Upracte si to v hlave

Prvým dôležitým krokom, ktorý vám pomôže posunúť sa ďalej, je zmierenie so situáciou. Musíte si uvedomiť, že je medzi vami koniec a vy sa k svojej bývalej láske už nevrátite. Vďaka prijatiu alebo zmiereniu si utriedite veci v hlave, zbavíte sa zbytočného dúfania a pomaly odstránite negatívne pocity. Zároveň budete pripravený posunúť sa ďalej a otvoriť sa novým príležitostiam. 

 

Vyplňte si čas
Poznáte to. Pokiaľ ste doma a blbo pozeráte do stropu, k myšlienkam na ex sa vrátite naozaj rýchlo. Ak však svoju myseľ a telo zamestnáte niečim novým, na svoju expolovičku ani nepomyslíte. Môžete si nájsť nové hobby, dobrovoľničiť, dekorovať byt alebo začať s novým zaujímavým športom. 

 

Spoznajte sa 

Rozchod nikdy nie je chyba iba jednej strany. Dáva vám to možnosť analyzovať, čo ste urobili zle a čo by ste chceli na sebe zmeniť. Učte sa nové veci a zamerajte sa na osobnostný rast

 

Obklopte sa priateľmi

Obklopte sa priateľmi a rodinou – jednoducho ľudmi, ktorí vás majú radi. Odstráňte so života negatívne impulzy, buďte otvorený zábave a spontánnosti. Ak máte okolo seba prostredie, ktoré vás podporuje, rozchod budete prekonávať výrazne rýchlejšie. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.