Blindr Blog
sk cz en
Ako spoznať, že sa mi fakt páči?
14/06/2020 - 11:57

Ako si byť istý, že sa vám tá baba či chlap naozaj páči?

Často sa stáva, že spoznáte niekoho nového. Ste spolu vonku, dobre sa zabávate a po čase ste spolu stále viac a viac. A z mysle sa vám nevytráca otázka – Páči sa mi? Keď si nie ste istý, či ste naozaj zamilovaný sledujte tieto znaky a budete si istý!

Úsmev

Úsmev je jeden z najzákladnejších  znakov toho, že sa vám niekto páči alebo toho, že sa vy páčite niekomu. Pokiaľ sa pri rozhovore s druhou osobou neustále usmievate (a aj keď na ňu myslíte), tak je jasné, že nejaký cit k nej máte.

Oblečenie

Dnes sa chystáte ísť von s kamarátkou. Avšak dlho vyberáte správne oblečenie a dlho sa pripravujete, aby ste boli dokonalý. Pokiaľ dlho dbáte na svojom výzore len preto, aby ste sa jej zapáčili, je to jasným znakom.

Správa

Ešte vám stále neprišla správa a už prešlo skoro  24 hodín od toho, čo ste sa videli! Neustále ste pri telefóne a čakáte na zapípanie správy na Messengeri. Či už to bude správa na dobrú noc, vaša spoločná fotka alebo len jednoduché ahoj, je vám to jedno. Hlavné je, aby sa vám vôbec ozvala a mohli by ste rozvinúť konverzáciu.

Šteklenie

Šteklenie v bruchu alebo tzv. motýle v bruchu sú častým úkazom, keď sa vám niekto páči. Je to znakom toho, že vám na danej situácii záleží.

Fyzický kontakt

Ďalším častým znakom je, že sa jej nenápadne dotýkate. Nemusí to byť vôbec zámerné. Tieto dotyky môžu prejsť do zámernejších dotykov kvôli tomu, že chcete, aby sa vás druhá dotýkala tiež. Neskôr sa môžete začať napríklad objímať na rozlúčku.

Rozšírené zreničky

Tento fakt je rozšírený už pár rokov. Je to biologická reakcia, ktorú nerobíme zámerne. Naše zreničky sa prirodzene zväčšia, keď sa nám niekto páči. Je to preto, lebo tú osobu chceme vidieť lepšie. Zväčšujú sa hlavne pri nižšom svetle, preto si vtedy môžete prísť viac atraktívni.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.