Blindr Blog
sk cz en
Ako správne vyplniť profil na zoznamke?
28/04/2022 - 08:49

Zaujíma vás, ako si vyplniť profil na zoznamke tak, aby bol pre ostatných atraktívny? Prečítajte si naše tipy.

V dnešnej dobe hľadá veľa ľudí zoznámenie, flirt či nové kamarátstvo online. Niet sa ččomu čudovať - cez internet môžeme našu spriaznenú dušu stretnúť rýchlo, jednoducho a je to ideálne miesto aj pre nás, plachých ľudí, ktorí majú s komunikáciou s novým objektom “face to face” troška problém.

 

Je skvelé, že si môžete vybrať z veľkého množstva užívateľov a nájsť niekoho, kto vám bude vyhovovať. Na druhej strane však môže váš profil v takomto “veľkom rybníku” troška zanikať. Ako teda vyplniť info o sebe tak, aby ste zaujali? 

 

Autentická fotografia 

Základom úspešného profilu je dobrá fotografia. Aj profil bez fotky môže, samozrejme, zaujať, no fotografia o vás veľa napovie. Druhá strana vás môže vidieť a okamžite sa rozhodne, či ste jej sympatický alebo nie. 

 

Dodatočné informácie

Napíšte niečo o sebe. V biu nemusíte rozpisovať celý svoj život či najväčšie úspechy, stačí pár trefných informácií, podľa ktorých vás môžu ostatní lepšie spoznať. Vyzdvihnite svoje klady a pridajte nejakú vtipnú vetičku. 

 

Pridajte záľuby

Vaše hobby či koníčky vám pomôžu pri hľadaní spriaznenej duše. Pridajte nejakú aktivitku, ktorej sa venujete vo voľnom čase a na základe toho možno nájdete osobu, ktorú baví to isté. Pridať môžete šport, štrikovanie, čítanie, pozeranie filmov – čokoľvek, čo vás baví. 

 

Čomu sa vyhnúť?
 

Toto pri vypĺňaní profilu na zoznamke rozhodne nerobte

1. Nepridávajte extra upravené alebo vyretušované fotky. 

2. Nepridávajte neaktuálne fotografie. 

3. Nesnažte sa nasilu pôsobiť opĺzlo alebo vtipne.

4. Nezavádzajte. 

5. Nebuďte prehnane žiadostivý.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.