Blindr Blog
sk cz en
Ako vybrať darček na Vianoce pre svoju polovičku?
18/12/2023 - 19:38

Hľadáte dokonalý vianočný darček? Prečítajte si naše tipy!

Vianoce sa blížia rýchlosťou blesku, a spolu s nimi prichádza aj večná dilema: Čo vybrať pod stromček tomu, kto už ten najkrajší darček predsa len má – vás. Vybrať vhodné vianočné prekvapenie pre frajera či frajerku je neľahká úloha, pri ktorej sa môžete poriadne zapotiť. Preto sme si pre vás pripravili pár tipov, ktoré vám s výberom pomôžu. 

 

Niečo osobné

Ukážte, že ste si dali záležať. Zamyslite sa nad tým, čo má vaša polovička rada, po čom túži a čo vám možno často aj nenápadne spomína. Darujte niečo, z čoho bude jasné, že ju naozaj počúvate. 

Niečo originálne 

Máte šikovné ručičky a dokážete čo-to vytvoriť? Tento darček vás nemusí stáť veľa, no jeho hodnota je v skutočnosti naozaj nevyčísliteľná. Ukážte, v čom ste dobrý a predveďte sa niečím, čo jej vyrazí dych. 

Niečo zážitkové

Ukážte, že s vami nie je nuda a darujte jej nejaký pekný zážitok. Môžete spáchať niečo adrenalínové, rozvíjať spoločné záujmy alebo jednoducho absolvovať niečo, pri čom si vytvoríte množstvo nových zážitkov. 
 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.