Blindr Blog
sk cz en
Ako vybrať vianočný darček pre ženu?
29/11/2020 - 13:12

Vianoce sa už pomaly blížia a na našich pleciach spočíva neľahká úloha. Musíme vybrať vhodný darček pre našich najbližších.

Každý z nás miluje dostávanie darčekov. Ich vyberanie si však užíva len naozaj málokto. Tento rok si však s kupovaním vhodného daru nemusíte robiť starosti. Vďaka našim tipom si hravo poradíte s drobnosťami pre frajerku, kamošku, mamu, sestru - jednoducho akúkoľvek ženu vo vašom živote.

1. Zážitkové darčeky

Najlepšie darčeky sú také, ktoré si obdarovaný zapamätá na celý život. Vybrať môžete zážitkový pobyt, výlet alebo wellness. Pri kúpe darčeka sa odrazte od toho, čo druhú osobu poteší najviac. Myslite na to, že nie každý si užije tandemový zoskok a nájdu sa aj ľudia, ktorí sa pri oddychových víkendoch jednoducho nudia.

2. Ponožky

„Zasa ponožky?“, smutne sme ako deti vzdychali pri tomto malom vianočnom darčeku. V dospelosti ich však milujeme viac, ako kedykoľvek predtým. Farebné, vianočné, so špecifickým motívom alebo každá iná – fantázii sa medze nekladú. Niektoré obchody dokonca ponúkajú vtipné personalizované ponožky napríklad s vašou fotkou alebo fotkou vášho domáceho miláčika.

3. Kozmetická klasika

Kozmetikou zaručene nič nepokazíte. Darčekové balenie, ktoré je zostavené zo skrášľovacích prípravkov poteší každú ženu. Zvoliť môžete voňavky, šampóny, krémy alebo soľ a olej do kúpeľa.

4. Darček od srdca

Vianoce nie sú iba o kupovaní drahých darov. Tisícnásobne viac sa počíta to, čo sami vytvoríte. Ak vynikáte v nejakej zaujímavej činnosti, pretransformujte ju do darčeka. Môžete niečo upiecť, uštrikovať, vystrúhať alebo postaviť.

5. Hobby

Každý z nás ma nejaké hobby, záľuby, ktorým sa venuje vo voľnom čase. Vašim známym môžete vybrať darček, ktorý tieto záujmy podporí. Skvelou alternatívou je napríklad permanentka do fitka, nové puzdro na hudobný nástroj, sada štetcov alebo zaujímavá kniha.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.