Blindr Blog
sk cz en
Ako vybrať vianočný darček pre ženu?
29/11/2022 - 21:10

Zaujíma vás, ako vybrať vianočný darček pre ženu? Prečítajte si naše tipy.

Frajerky, manželky, kamošky, mamy, sestry,... Ženy sú náročné tvory. Špeciálne vtedy, keď sa jedná o narodeniny, meniny alebo Vianoce. My muži sa musíme často poriadne zapotiť, aby sme dokázali uhádnuť, po čom túži ich nevyspytateľne srdce, to správne zabaliť a vo vhodnú chvíľu obdarovať. 

 

A, áno, Vianoce sú už naozaj za rohom. Ak aj vy zápasíte s týmto problémom a neviete si rady, čo kúpiť pod stromček pre nežné pohlavie, nezúfajte! Pripravili sme pre vás pár tipov, z ktorých si zaručene vyberiete. 


Darujte spomienku 

Darujte žene nejakú peknú spomienku, ktorá jej bude pripomínať spoločné chvíle. Máte za sebou zábavnú dovolenku, zaujímavý výlet či víkend plný dobrodružstva? Zvečnite ho za pomoci zarámovanej fotografie. Pokiaľ chcete byť originálnejší, dajte fotku prekresliť nejakým šikovným kreatívncom ako portrét alebo namaľovať na plátno. Môžete zvoliť aj vtipnejšiu formu v podobe karikatúry.

 

Darujte zážitok

Nemáte žiadnu významnú spomienku alebo si túžite vytvoriť nové? Darujte zážitok. Kúpte letenky na nejaké zaujímavé miesto, zajednajte víkendový pobyt alebo vymyslite adrenalínovú či netradičnú aktivitu, ktorú môže obdarovaná absolvovať sama alebo spoločne s vami.

 

Darujte možnosť výberu

Poukážky vnímajú mnohí ľudia ako poslednú možnosť pri nákupe darčekov. Ak však neviete, čím by ste ženu prekvapili, buďte si istý, že poukážka do jej obľúbeného obchodu ju zaručene poteší. Sledujte, kde rada nakupuje, o akých veciach hovorí a po čom túži. Na základe toho vyberte darčekovú poukážku s vami zvolenou hodnotou, za ktorú si môže vybrať, čo potrebuje. 

 

Darujte od srdca

Darovať môžete aj niečo, čo ste sami vyrobili. Pokiaľ vás niečo baví, máte nejaké kreatívne hobby alebo radi vymýšľate a modelujete, tento typ darčeka je určený práve pre vás. Obdarovanú určite poteší niečo, na čom ste si dali záležať a dali do toho kúsok srdiečka. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.