Blindr Blog
sk cz en
Ako zistiť, či si vo "friendzone"?
03/01/2021 - 16:31

Friendzone je veľmi nepríjemná časť vzťahu. Teda, špeciálne pre jednu polovičku. Nachádzate sa v nej vtedy, ak vás niekto, kto sa vám páči, berie iba ako kamaráta. Ale ako zistiť, či ste sa tam nechtiac dostali aj vy?

Aké sú znaky toho, že sa nachádzate vo friendzone? Prečítajte si našich 6 bodov, ktoré vám to okamžite odhalia. Pokiaľ sa stotožňujete s väčinou, odpoveď je jasná - pre ňu alebo pre neho ste iba kamarát. 

1. Ozve sa len keď niečo potrebuje 

Potrebuje hodiť domov, vyzdvihnúť niečo z mesta, nemá ísť s kým von alebo chce s niečím pomôcť. Vtedy ste miláčik, zlatíčko, láska. Správa sa k vám extrémne milo, no to končí vtedy, keď svoju úlohu spĺnite. Vie, že pre ňu/pre neho máte slabosť a urobili by ste všetko na svete. Jednoducho vás iba využíva. 

2. Hovorí o svojich ex a budúcich ex

Neustále omieľa detaily o svojich ex. Ba čo viac, spomína aj baby alebo chalanov, s ktorým by si rád/a začal/a. Nie, vôbec nejde o to, aby ste žiarlili. Jednoducho vás berie ako kamoša na vykecanie, nie ako objekt záujmu.

3. Označuje vás ako kamoša/kamošku

Neustále vám pripomína, ako je rád/a, že ste iba kamaráti. Vonku pred ostatnými vás neoznačí inak ako kamoša/kamošku a spomenúť môže aj niečo také, ako že máte medzi sebou až súrodenecký vzťah. 

4. Poznáte sa veky

Poznáte sa už celé roky, a zatiaľ, čo vy máte "crush", druhá strana sa nemá žiadno k tomu, aby urobila prvý krok. Dôvod je jednoduchý. Z kamarátstva môže splanúť láska, no stáva sa to naozaj iba zriedka. Buď tam tá iskra je alebo nie je. A pokiaľ za tie roky nevzplanuje, je vysoko pravdepodobné, že sa tak ani nestane. 

5. Chodí s niekym iným

Je v zdravom šťastnom vzťahu, no vy stále čakáte, že sa niečo pokazí. A vy nabehnete ako plnohodnotný/á utešiteľ/ka a všetko bude zasa v poriadku. Nie, takto to naozaj nefunguje... 

6. Dohadzuje vás svojich kamošov/svoje kamošky

"Čo povieš na Zuzanu, páči sa ti?" a "S Petrom by ste sa k sebe dokonale hodili." Takáto veta vyšla z jeho/jej úst viac ako raz. Opäť však nejde o snahu vytvoriť žiarlivosť. Úprimne vám ponúka možnosti, pretože on/ona nemá žiadny záujem. 

Ak ste sa aj vy ocitli vo friendzone, nevadí. Láska na vás čaká zarohom, len sa treba poriadne pozerať. A ktovie, nájdete ju možno práve u nás na Blindr. :)

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.