Blindr Blog
sk cz en
Ako zistiť, že vás podvádza?
21/02/2018 - 23:08

Rýchle striedanie nálad či zmena hudobného vkusu? Čo všetko ho môže prezradiť, keď vás plánuje vymeniť za inú?

1. Je neobvykle štedrý
Výčitky svedomia zaháňa kupovaním darčekov či pozývaním na večere. Stačí, aby ste v nákupnom centre ukázali na kúsok oblečenia, ktorý sa vám páči a už vám dáva svoju kreditku.



2. Vyhýba sa cestám mimo mesta
Keď v tom naozaj lieta, chce byť so svojou milenkou každý deň. Vaše návrhy na strávenie víkendov mimo mesta len odvrkne, že má veľa práce a nemôže odísť. O dovolenke ani len neuvažuje, je preňho nepredstaviteľné opustiť mesto na dva týždne.



3. Je veľmi výbušný
Z vášho flegmatika sa zrazu stane človek neustále vyvolávajúci hádky. Správa sa priam teatrálne a na konci každého konfliktu odíde z domu a vráti sa o niekoľko hodín, samozrejme dobre naladený. Hádajte, kde bol?



4. Pod rôznymi zámienkami mizne z domu
Už sa chystáte do postele, keď váš drahý dostane obrovskú chuť na niečo sladké. A ako na potvoru doma nič nemáte a on musí naštartovať auto a vyraziť do hypermarketu alebo do vzdialenej večierky. Takto nenápadne odíde dať milenke dobrú noc.



5. Počúva inú hudbu
Ak má vaša sokyňa špecifický hudobný vkus, niečo sa naňho okamžite nalepí. Zrazu v aute počúvate kapely, o ktorých ste v živote nepočuli a on sa pri hudbe zvláštne usmieva.

 

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.