Blindr Blog
sk cz en
Chcete ovládať veľa jazykov a stať sa tak viacnásobným človekom? Je to také jednoduché!
28/11/2019 - 10:56

Učte sa po častiach, zapamätáte si viac! Tieto slová sú sloganom moderného, nielen jazykového kurzu Fráza dňa.
 
Chcete sa naučiť po anglicky, po nemecky, po maďarsky, alebo jednoducho hľadáte motiváciu?
 
nemusíte strácať čas vyhľadávaním fráz, slov a viet, dokonca si nemusíte ani zapnúť internet! Tento program je zameraný na slovnú zásobu v danom jazyku, kde sa slovíčka vkladajú do najčastejších foriem a fráz. Lepšie a ľahšie sa tak zapamätajú.
 
Fráza dňa je balík maďarských, anglických alebo nemeckých  výrazov. Realizujeme ho formou jednoduchej SMS správy. Nikam nemusíte chodiť, nič vyhľadávať. Esemeska s frázou ako súčasťou každodenného života vám príde každý pracovný deň, a tak vás udrží v neprerušovanom kontakte s jazykom. Nájdete v nej úplne všetko: pravopis, výslovnosť aj preklad! Je vhodná aj ako doplnok k jazykovému kurzu. Plus vám pošleme povzbudivé slová, ktoré majú človeka každý deň naštartovať a motivovať.
 
K programu si môžete zakúpiť aj pracovný zošit, kde si dané frázy zapíšete a cez deň si ich budete precvičovať (k dispozícii je aj online verzia zdarma – po úhrade zošita vám ju pošleme emailom).
 
Viac informácií nájdete na: http://www.rockoteka.sk/vasa-akademia-fraza-dna/
 
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.