Blindr Blog
sk cz en
Čo prezrádza vaša obľúbená farba o vašom vzťahu?
22/03/2020 - 10:17

Farby dokážu veľa prezradiť – či ste veselý alebo smutný. Čo však prezrádza vaša obľúbená farba o vašom vzťahu?

Každý z nás je iný a každý preferuje inú farbu. Možno sa vám to nezdá, no farba, ktorú máte radi o vás veľa napovie. Psychológia farieb prezrádza veľa o vašej osobnosti a aj o tom, ako sa pozeráte na váš vzťah.

Biela

Biela je pre všetkých známa ako farba čistoty a pokoja. Pokiaľ je biela vašou obľúbenou farbou vo vzťahu ste vyrovnaný a dokážete počúvať svojho partnera.

Čierna

Čierna farba charakterizuje odvahu a inteligenciu. Ľudia, ktorí obdivujú čiernu farbu si vážia partnera a rešpektujú ho. Avšak ich najväčšou slabosťou je prejavovanie emócií.

Žltá

Žltá je farba radosti a optimizmu. Žltá reprezentuje ľudí, ktorí sú veľmi nápomocní a dokážu každému poradiť správne.

Červená

Červená je farbou vášne. Osoby, ktoré majú radi červenú sú veľmi odvážne, dokážu svojim šarmom okúzliť a sú naozaj vášnivé. Musia si však dávať pozor na ich časté výbuchy hnevu.

Modrá

Modrá patrí medzi najobľúbenejšie farby u väčšiny ľudí. Milovníci tejto farby sú pokojní a nápadití. Neznášajú samotu, ale vždy dokážu v hádke zachovať chladnú hlavu.

Oranžová

Osoba, ktorá má rada oranžovú farbu má rada voľnosť a prírodu. Ak je oranžová vašou obľúbenou farbou ste verný svojmu partnerovi.

Ružová

Ružová je farbou lásky a dobra. Ľudia, ktorí obľubujú túto farbu sú starostliví a veľkorysí.

Fialová

Milovníci fialovej sú umelecké duše. Vo vzťahu ste spoľahliví a pravdiví.

Zelená

Zelená je farba nádeje. Osoby, ktoré majú rady túto farbu sú cieľavedomé a pokojné.

Sivá

Sivá je farbou logického myslenia. Sivá reprezentuje ľudí, ktorí sú inteligentní a opatrní.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.