Blindr Blog
sk cz en
Čo zaujme ženy na mužoch ako prvé?
15/02/2022 - 15:04

Zaujíma vás, čím okúzlite ženu už na prvý pohľad? Prečítajte si naše tipy.

Aj napriek tomu, že výzor nie je najdôležitejšia vec, ženy sú, rovnako, ako muži, tvory vizuálne. A to, či sa im dotyčný páči alebo nie, vedia často vyhodnotiť už na prvý pohľad. Aké veci si baby všímajú a na čo by ste sa mali zamerať, ak chcete nejakú okúzliť?

 

Oblečenie ako základ

 

Ženy vedia, že to, čo máte na sebe o vás veľa napovie. Dokáže prezradiť nielen váš záujem o módu, ale aj životný postoj či napríklad hudobný štýl. Dajte si preto na výbere správneho outfitu naozaj záležať. Myslite aj na to, kde sa bude rande konať a oblečte sa adekvátne k miestu stretnutia. Bolo by naozaj nevhodné, keby ste na rande v reštaurácii prišli v teplákoch alebo, práve naopak, na prechádzku v lese v košeli. 

 

Účes ako čerešnička na torte 

 

Účes je jasné znamenie toho, ako sa o seba staráte. Necháte na svojej hlave “rásť” naozaj hocičo alebo sem-tam investujete do dobrého barbera? To všetko vie žena zistiť už na prvý pohľad. Úpravou vlasov nemusíte stráviť hodinu – dbajte však na to, aby boli upravené a umyté. 

 

Čistota apol víťazstva

 

Na stretnutie v žiadnom prípade nechoďte v špinavých či neopraných veciach. Aj keď máte možno pocit, že to nie je potrebné, dajte si pred rande príjemnú sprchu. Dotyčná zaručene ocení voňavého a čistého nápadníka. 

 

Detaily ako vrchol úspechu

 

Myslite na to, že detaily dotvárajú celok. Vyberte si nejaký pekný doplnok, ako napríklad náramok alebo okuliare. Dajte si pozor aj na to, aby ste boli pekne zladený – vyzerá dobre, ak máte rovnakej farby opasok a topánky. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.