Blindr Blog
sk cz en
Dokonalé letné rande (podľa neho)
02/08/2020 - 12:40

Aké rande dostane každého chlapa?

Niekedy je naozaj ťažké vymyslieť dobré rande, na ktorom by sa zabavil aj chlap. Keďže je leto už takmer za nami, môžete ešte svojmu milému vymyslieť bombové rande, na ktoré nikdy nezabudne.

Ochutnávka vín

Ochutnávka vína je naozaj romantická záležitosť. Urobte si spoločný výlet do najbližšieho vinárstva (alebo do najlepšieho) a uvidíte, že sa to vášmu chlapovi bude páčiť.

Bowling

Bowling je aktivita, ktorou mnoho ľudí vyplňuje voľný čas. Aj keď sa bowling hrá vnútri, môžete si ho naplno užiť aj cez leto. Môžete tam ísť, keď vyzerá, že bude pršať a vonku by ste mohli zmoknúť. Zasúťažte si spolu o nejakú malú vec – čokoládu alebo niečo sladké.

Mini golf

Mini golf je taktiež veľmi obľúbený. Môžete si tam vonku užiť hru za prijateľnú cenu.

Choďte na vodu

Aj keď Slovensko nemá more, dá sa tu prenajať loďka a ísť na vodu. Je naozaj vzrušujúce sa nechať unášať vodou a užívať si prítomnosť vášho milovaného.

Bicykel

Zoberte si bicykel zo sebou na nejaké krásne miesto alebo sa tam prevezte rovno z domu. Spojíte príjemné s užitočným a budete sa cítiť omnoho lepšie, ako keby ste mali celý deň preležať pri seriáloch.

Stanovanie

Urobte si súkromnú stanovačku na neďalekej lúke alebo iba tak na záhrade. Môžete opekať, pozerať západ slnka a v noci hviezdy. Bude to pre niekoho možno trochu strašidelné, no s vašou polovičkou sa budete cítiť v bezpečí.

Hry

Ponachádzajte všetky stolné hry, ktoré ste hrali v detstve a urobte si nostalgický večer. Prichystajte aj obľúbené maškrty vašej polovičky a dobrú hudbu a o zábavu máte postarané.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.