Blindr Blog
sk cz en
Flitruje s vami zadaná žena? Takto zistíte, o čo jej ide!
12/09/2022 - 16:18

Zapozerali ste sa do zadanej ženy a neviete, čo od toho očakávať? Prečítajte si, ako sa vyznať v jej reakciách.

Hovorí sa, že srdcu rozkázať nevieme. Absolútne sa zahľadíme do niekoho, s kým na prvý pohľad nevidíme žiadnu budúcnosť. Možno je výrazne staršia. Býva neskutočne ďaleko. Alebo je stráááášne šťastne zadaná. Holt, srdcové záležitosti sú niekedy naozaj nevyspytateľne.

Ak ste sa aj vy zapozerali do zadanej ženy, a neviete čítať v jej signáloch, nevadí. Prečítajte si, ako porozumieť tomu, čo od vás žena očakáva. Flirtujúce zadané ženy sme rozdelili na 3 typy

 

Večne Urfľaná Frajerka

 

Prvý typ zadanej ženy je “Večne Ufrfľaná Frajerka”. Tento typ baby spoznáte okamžite, a to podľa toho, že sa na svojho chlapa neustále sťažuje. Nespráva sa k nej dostatočne milo, trávi väčšinu času s kamarátmi, je veľký bordelár, neustále stráca vrchnák od zubnej pasty,... To všetko sú naozaj príšerné a neprekonateľné problémy, ktoré však v konečnom dôsledku vôbec nevedú k rozchodu. 

Ako sa zachovať? 

Večne Ufrfľaná Frajerka vás má iba za kamaráta. Aj napriek tomu, že môže vysielať mätúce signály, potrebuje sa iba niekomu posťažovať. Keď splníte svoj účet bútľavej vŕby, ste pre ňu nezaujímavý. Takéto spojenie k ničomu nevedie, preto, ak túžite po niečom viac, nestrácajte s ňou čas. 

 

Nevybúrená mačička

 

Nevybúrená Mačička je krásna a zmyslená. Otvorene s vami flirtuje, no netají sa s tým, že má vážny vzťah. Nechce sa vzdať slobodného života a maximálne si užíva lovenie mužov. 

Ako sa zachovať?

V prípade Nevybúranej Mačičky takisto nečakajte žiadnu novú vážnu známosť. Takýto typ ženy sa chce zabaviť, zaflirtovať si, no na druhej strane jej vyhovuje stálosť a istota, čo má vo svojom vzťahu. 

 

Smutná Princezná


Medzi Smutnými Princeznami často nájdete ženy, ktoré sú vo vzťahu naozaj nešťastné. Správajú sa k vám milo, otvorene a často hovoria o svojich problémoch. Na druhej strane máte pocit, že majú úprimný záujem aj o tie vaše. Počúvajú vás a nemajú problém vám poradiť. 

Ako sa zachovať? 

Smutná Princezná je so svojim partnerom z nesprávnych dôvodov. Ak máte pocit, že by ste spolu tvorili naozaj dokonalý pár, úprimne jej povedzte o svojich pocitoch. To, čo bude nasledovať, záleží od vzájomných sympatií a citov. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.