Blindr Blog
sk cz en
Hľadáte vzťah len na jednu noc?
10/03/2019 - 09:10

Niektorí ľudia sa jednoducho nenachádzajú v bode, kedy sú schopní okamžite sa usadiť. Na tom nie je nič zlé, no aj tu platia prísne pravidlá.

Nie každý sa túži zamilovať. Niektorí ľudia hľadajú iba chvíľkovú známosť. Na tom nie je nič zlé, nemusíte byť pripravený sa okamžite usadiť a stráviť s jedným človekom celý život. Jednou z vyhľadávaných miest na takýto druh kontaktu sú práve zoznamky. No aj v tomto prípade musíte vedieť ako na to.

Úprimnosť

Pokiaľ sa nechcete viazať, dajte hneď najavo o čo vám ide. Namotávačky a zbytočné sľuby rozhodne nie sú vhodným spôsobom ako niekoho získať. Určite sa nájde mnoho žien, ktoré hľadajú niečo podobné ako vy. Preto vždy jednajte na rovinu.

Buďte gentleman

Aj keď si dotyčnú neplánujete vziať za ženu, buďte gentleman. Každá žena dá prednosť chlapovi, ktorý je na ňu milý a vie ju pochváliť a oceniť. Hrubosťou a machrovaním docielite akurát to, že nielenže o vás žiadna ani nezakopne, no ešte sa aj pekne strápnite.

STOP baliacim hláškam

Aj v tomto prípade platí – ŽIADNE otrepané baliace hlášky! Ženy sa toho napočúvali už dosť. Začnite konverzáciu niečím milým a originálnym a pokiaľ sa vám nechce nič kreatívne vymýšľať, postačí aj obyčajné „ahoj“.

Myslite na ochranu

Ochrana je prvoradá, najmä v tomto prípade. Je jasné, že neplánujete spoločnú budúcnosť, preto by malá „nehoda“ mohla spôsobiť obrovské problémy. Tento bod určite nezanedbajte.

Nevychvaľujte sa

Okej, zbalili ste ju. Bolo to super a strávili ste spolu pekný večer. A čo urobíte ako prvé? Pochválite sa kamošom. Pekne do detailov. Nie! Vďaka tomu sa môže veľmi rýchlo stať, že dotyčnú vykreslíte v nesprávnom svetle, aj keď to možno nebol váš pôvodný zámer.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.