Blindr Blog
sk cz en
Internetová udalosť začiatku roka 2018
08/01/2018 - 08:45

Pre niekoho nová príležitosť, pre iného podvod alebo zbytočná aktivita. To je práve dôvod, prečo sa v Čechách a na Slovensku šíria rôzne fámy a skreslené informácie ohľadom možnosti zarábania na Internete. Aby som vyvrátil fámy a nepresné informácie, pripravil som knihu s názvom "Najťažšie je zarobiť prvý milión".

O čom je kniha?

Kniha dopodrobna vysvetľuje základné predpoklady a princípy zarábania na iternete, popisuje používané názvoslovie a praktické využitie. Kniha nie je určená iba ľudom, ktorí sa chcú naučiť zarábať na Internete, ale ešte užitočnejšia môže byť pre firmy, ktoré už majú zabehnutý biznis a potrebujú získavať nových klientov.

Prečo sa volá "Najťažšie je zarobiť prvý milión?"

Názov je trochu provokatívny, ale základným motívom je ZAČAŤ. Chopiť sa príležitostí, ktoré existujú okolo nás a nečakajú, až sa niekto prebudí. Príležitosti prichádzajú a odchádzajú.

 

 

Každý marketer vie, že ťažšie je zarobiť možno prvých 100.000€ ako milión. Keď totiž už máte systém, ktorý funguje, tak sa jednoduchým kopírovaním systému môžete dopracovať k veľkým sumám.

Spracovanie knihy

V súčasti sú vydávané prvé kapitoly vo forme eBooku a sú bezplatne k dispozícii na stiahnutie. V prípade záujmu bude kniha vydaná aj v tlačenej podobe.

Tu je ukážka vnútra knihy

 

 

Koľkokrát sa vám v živote stalo, že ste neľúbili nejaké jedlo už len zo zásady a niekto vás prinútil, aby ste ho ochutnali? A zrazu nebolo až také zlé, zrazu vám začalo chutiť. Možno takto je to aj s možnosťou zarábania na Internete. Nemáte ho radi, lebo ste možno počuli nejaké negatívne komentáre.

Ale ochutnajte ho. Prečítajte si aspoň začiatok knihy a uvidíte, či je to pre vás alebo nie...

Viac na: "Najťažšie je zarobiť prvý milión?"

Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.