Blindr Blog
sk cz en
Kedy nie znamená naozaj NIE? 5 znakov, že sa treba posunúť ďalej!
28/08/2022 - 19:59

Ako zistiť, či s vami hrá hru alebo vás naozaj odmieta?

Vyznať sa v ženskej reči je naozaj ťažké. S povestným “Nič mi nie je” alebo “Všetko je v absolútnom poriadku”, ktoré predstavuje veľký problém, sa stretol neraz každý z nás. Jednoduchšie to nie je ani pri randení, niekedy naozaj netušíme, aké signály nám žena vysiela.


Ak sa ani vy neviete orientovať v ženskej reči - nevadí. Nasledujúcich 5 signálov vám okamžite prezradí, že sa s vami vaša vyvolená iba hrá. 

 

Kamarát na zavolanie 

Aj napriek tomu, že máte pocit, že vám prejavuje náklonnosť, ozve sa vám, iba keď niečo potrebuje. Keď má veľký problém, je smutná, osamelá alebo sa jednoducho nudí, ste pre ňu voľba čísla jedna. Keď je, naopak, všetko v poriadku, obklopuje sa inými ľuďmi a na vás si ani nespomenie

 

Rande je veľké “no go”

Stretávate sa, no úplne rande to nie je. Idete von s jej kamarátmi, so spolužiakmi alebo kolegami z práce do kina, no málokedy ste sami. Romantickej večeri alebo akejkoľvek inej predstave rande sa vo veľkom vyhýba

 

Nefalšovaný nezáujem 

Zatiaľ, čo vy o jej živote viete všetko, vaše problémy ju veľmi nezaujímajú. Vypočuje si, čo sa vám udialo, no je to iba to nevyhnutné, aby vo vás vzbudila dojem, že má o vás záujem. V prípade núdze sa jej nikdy neviete dovolať alebo vám neodpovedá na správy. 

 

Vodič a nosič
Ste pre ňu kamarát na všetko, okrem vzťahu. Vozíte ju na nákupy, chodíte pre ňu po ťažkej noci s kamarátkami. Časom dostanete pocit, že ste skôr jej sluha, ako kamarát. 

 

Oslovenie 

To, aký má k vám skutočne vzťah, sa odráža aj na tom, ako vás predstaví ostatným. Ste iba jej “dobrý kamarát” alebo o vás hovorí ako o svojej známosti? Je jasné, že vás po dvoch stretnutiach nebude označovať za svojho priateľa, no pokiaľ sa k tomu nedostane ani po týždňoch či mesiacoch stretávania, zjavne vás tak nevníma.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.