Blindr Blog
sk cz en
Kedy sa chlap zamiluje?
24/11/2017 - 18:53

Nespraví to ani slepačia ako od mamy, dokonca ani vaša záľuba chodiť naostro. Keď sa chlap zamiluje, je to preto, lebo udriete na jeho citlivé struny.

1.      Túžba ochraňovať
Neberte mu jeho inštinktívny pud uchrániť vás pred všetkým zlom tohto sveta bez ohľadu na to, že si poradíte aj sama a tak isto ste si poradili aj päť rokov doteraz. Vašou úlohou je nájsť kompromis medzi bezbranným nemehlom neschopným samostatného života a ženou, ktorá občas ukáže svoju zraniteľnú stránku, a takto bude aj vlk sýty a ani z vás neubudne. Keď sa pri vás bude cítiť ako James Bond, ktorý je pod oblekom ešte nasúkaný do kostýmu Supermana, uspokojíte jeho prvotnú túžbu cítiť sa ako hrdina a zblíži vás to na úrovni, kde už muži oprašujú svoje kreditky kvôli nákupu diamantových prstienkov.

 

2.     Sloboda
Každý zdravý chlap je zo záväzkov zdravo zdesený a jediné, čo pomáha, je presvedčiť ho, že slušný život vo dvojici s jedinou ženou neznamená, že sa všetka zábava končí. Keď dokážete zahrať, že ho za žiadnu cenu nechcete zmeniť a že po vašom boku môže voľne dýchať, akoby sa nechumelilo, ste veľmi blízko k tomu, aby ste sa stali tou vyvolenou.

 

3.     Túžba zažiariť
V hĺbke svojej duše, kam by ste nedovideli ani hvezdárskym ďalekohľadom, sa každý chlap cíti neistý. Keď sa bude vo vašej prítomnosti cítiť (veľa)významne a dôležito a bude dokonca mať dojem, že po vašom boku rastie aj v očiach tých druhých, bude s vami chcieť tráviť toľko času, že to neunesiete. Je fuk, kto z vás dvoch je v skutočnosti žiarivejšia Polárka. Podstatné je vytvoriť priestor na jeho osobnú žiaru, čo môže byť napríklad výhra v partičke scrabble alebo aj vaša veta: Toto som ešte nikdy nezažila, vyslovená v správnej chvíli. Hej, presne vtedy.

 

4.    Pohoda
Najvyššia z mét lásky v očiach muža – pohoda je stav, keď sa s nikým nemusí hádať, nemusí nič vysvetľovať a má odrazu pocit, že s tou ženou k sebe patria. Zaľúbenosť je proces budovania väzieb, kde sa k slovu dostáva aj bohapustá chémia. Hormonálny kokteil, ktorý mu svojimi uváženými činmi dáte vypiť, je účinnejší ako hociktorý „lektvar“ lásky, ukuchtený priemernou bosorkou.

 

Zdroj: www.askmen.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.