Blindr Blog
sk cz en
Leto - lásky čas: Kde nájsť letnú lásku?
23/05/2022 - 16:12

Túžite po letnej láske? Prečítajte si tipy, kde ju hľadať.

Leto je obdobie grilovačiek, kúpalísk, ľahkých drinkov a letných lások, ktoré si budete pamätať celý život. Je úplne jedno, či pôjde o nezáväzný flirt alebo či stretnete parťáka na celý život, toto leto bude jednoducho nezabudnuteľné. 

 

A kde nájsť tú svoju? Prečítajte si naše tipy. 

 

Letná láska z dovolenky

Chystáte sa na dovolenku k moru, skúmať nové krajiny alebo len na predĺžený víkend na hory? Dovolenka je ideálne miesto na spoznávanie nových ľudí a nadväzovanie nových vzťahov. Vyrazte do mesta, zabavte sa v miestnom podniku alebo sa zakecajte s niekym v campe – možnosti sú nekonečné. 

 

Letná láska z festivalu

To, že ho/ju stretnete na festivale alebo koncerte znamená jediné – máte niečo spoločné. Rovnaký hudobný vkus je rozhodne veľké plus a okamžite vytvorí témy na spoločnú konverzáciu. 

 

Letná láska z kurzu

Mnoho ľudí má počas letných mesiacov viac voľna. To využíva na nové zaujímavé hobby. Skupinové športovanie, kurz maľovania, varenia či keramiky – to všetko je skvelá príležitosť na stretnutie letnej lásky. Nehanbite sa a začnite konverzáciu s kýmkoľvek, kto vám bude sympatický.

 

Letná láska z iného mesta

Chystáte sa na návštevu rodiny alebo kamarátov do iného mesta? Pokiaľ tam plánujete stráviť pár dní, nebráňte sa zoznamovaniu.

Letná láska z internetu

Na online zoznamke môžete nájsť lásku po celý rok, a ani leto nie je výnimkou. Využite to, že je vonku krásne a možností na rande je naozaj neúrekom. Zoberte ho/ju na prechádzku do mesta, na zmrzlinu, večeru či do letného kina alebo spáchajte jednu so zábavných outdoorových aktivít.

Množstvo zaujímavých ľudí nájdete aj na Blindri. Tak čo, urobíte prvý krok? ;)

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.