Blindr Blog
sk cz en
Máte dočinenia s klamárom? Na základe týchto znakov zistíte, že vás chlap len využíva!
14/06/2021 - 07:50

Klame vás a aj napriek tomu, že vás pravidelne zásobuje peknými rečami, naplno vás využíva? Prečítajte si, ako jednoducho odhalíte podvodníka, ktorý sa s vami iba zahráva.

“Keby som mu tak videla do hlavy…” Smutne si povzdychnete pri pohľade na chlapa, v ktorom viete čítať naozaj len veľmi ťažko. Aj keď je táto predstava nereálna, niektorých prípadoch by však čítanie myšlienok vôbec nebolo na škodu. Možno máte práve vy dočinenia s mužom, ktorý vás len klame a využíva. Ako to zistiť? 

 

Príhody “pritiahnuté za vlasy”

Jeho príbehy sú ako z romantických, akčných či sci-fi filmov. Rozpráva vám zážitky, ktoré sa bežným ľuďom len-tak nedejú a vždy tam vystupuje ako hlavný kladný hrdina. Na týchto príhodách môže byť niečo pravdy, no často sú výrazne “pritiahnuté za vlasy”. Pokiaľ vám jeho rozprávanie pripadá cez čiaru, skúste sa ho spýtať na detaily alebo si overte jeho verziu u známych. Ľahko zistíte, či sa stretávate s novodobým Andersenom. 

 

Zamotaný v sieti klamstiev 

Verzie jeho rozprávania sa nezhodujú. Minule tvrdil, že v určitý čas vykonával nejakú činnosť, no dnes už to je niečo úplne iné. Jasné, môžete sa pomýliť alebo zabudnúť, no keď sa to stáva už veľmi často, pravdepodobne si to vymyslel. Rovnako, ako v prvom prípade, aj tu sa pýtajte na podrobnosti. 

 

Pán inkognito 

Nikdy vás nezoznámi s rodinou alebo kamarátmi, a to aj napriek tomu, že sa stretávate už pomerne dlho. Dôvod je jednoduchý – jeho známy by mohli pavučinu jeho výmyslov veľmi jednoducho rozpliesť

 

Bad boy

Ešte predtým, ako ste si s ním začali, ste na neho počuli len to najhoršie. Výmysli, klamstvá a podvádzanie – tým všetkým si prešli už rady dievčat pred vami. V takomto prípade sa rozhodne majte na pozore. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.