Blindr Blog
sk cz en
Máte pocit, že vám partner niečo tají? Tu sú 3 spôsoby ako ho otestovať.
15/11/2018 - 13:45

Máte taký „tušák“, že sa váš partner začal správať inak a už ste ho párkrát nachytali pri klamstvách? Ak sa v poslednej dobe prehadzujete v posteli s pocitom, že vo vašom vzťahu nie je všetko s kostolným poriadkom, máme pre vás pár tipov ako to vyriešiť. Čo by človek nakoniec neurobil pre pokojný spánok, však?

Test pre klamárov / Otázka prvá

  • Správanie sa pri mobile: Keď je váš partner v kľudovom režime a v ruke sa mu už takmer topí jeho mobil, prekvapte ho od chrbta objatím okolo krku. Jeho reakcia? Okamžite si pritiahne svoj mobil k hrudi? Alebo stlačí tlačidlo s domovskou obrazovkou? Alebo chytí malý infarkt, keď si uvedomí, že ste zrejme videli obsah jeho konverzácie?

 

Test pre klamárov / Otázka druhá

  • Nová „kamarátka“: Začal vám zľahka spomínať novú kolegyňu v práci. Je to síce podľa neho „len“ osoba ženského pohlavia, čo nijako nesúvisí s tým, že je vlastne veľmi šikovná a konečne kolegyňa podľa jeho predstáv? Vytiahnite ho nečakane na obed. Ak sa vykrúca, nenechajte sa odradiť. Prekvapte ho a príďte na obed do jeho „pracovnej táckarne“. Máte pocit, že sa tam cíti nesvoj? Očervenie alebo zneistí, ak sa v rade na gulášové meníčko stretne s touto osobou? Hm....takže iba kolegyňa??

 

Test pre klamárov / Otázka tretia

  • Ide von s chalanmi: Na poslednú chvíľu zmenil vaše spoločné plány na nadchádzajúci večer. Má veľa práce a musí zostať doma pri počítači? Alebo tvrdí, že ide na pivo s chalanmi zo strednej? Na druhý deň sa ho spýtajte ako sa mu zadarilo a zamerajte sa na to, či vie svoj program opísať do detailov. Pozor však na klamárov tzv. „vyšší level“. Tí vedia, že diabol je ukrytý v detailoch a vedia ich opísať s neskutočnou presnosťou.

 

Ak ste na konci tohto testu získali 3 krát ÁNO, máte dôvod na obavy a pokračovanie vo svojej investigatíve. Sledujte ďalej svojho partnera a získajte dôkaz. Ak ste si odpovedali na otázky záporne...hmmm...váš ciťák môže byť len výsledkom vašej aktuálnej precitlivenosti.

Každopádne, zmeny v správaní partnera nie je múdre ignorovať.  

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.