Blindr Blog
sk cz en
Najčastejšie klamstvá pri online zoznamovaní
30/04/2020 - 19:21

Až štvrtina ľudí si hľadá lásku cez zoznamku. Takéto zoznamovacie weby sú naozaj super - nájde tu mnoho potenciálnych partnerov. Avšak nie všetci o sebe hovoria pravdu. Viete, o čom sa klame najčastejšie?

Niektorí ľudia berú klamanie rovnako, ako normálnu komunikáciu. Áno, je jasné, že každý z nás niekedy v živote klamal, no niekedy to prejde cez čiaru. Hlavne cez komunikáciu na zoznamkách alebo sociálnych sieťach je to veľkým problémom. Aké sú tie najpoužívanejšie klamstvá?

1. Profilová fotka

Profilová fotka je niekedy niekedy naozaj veľký povod. Ľudia sa pri tom hrajú s grafickými programami. Muži si dorábajú svaly a ženy zasa úzky pás. Taktiež si môžu nájsť fotku na internete a dať si ju ako svoju vlastnú.

2. Vek

Vek je ďalšou klamlivou vecou, ktorej netreba nikdy veriť. Kto z nás si niekedy nepridal alebo neubral nejaký ten rôčik? Myslím, že väčšina z nás áno. Na tom by nebolo nič zlé, keby si niektorí ľudia neubrali až dvadsať rokov. 

3. Kilá a výška

Ďalším z listu klamstiev je uberanie si kíl (čo robia hlavne ženy) a robenie sa vyššími (čo robia naopak muži). Myslím, že by bol každý prekvapený, keby sa naozaj stretli. Ona by mala namiesto 50 kíl deväťdesiat a on by bol o hlavu nižší.

4. Profesia

Nie každému sa podarí nájsť dobrá práca. Preto si niektorí muži vymýšľajú nové profesie, ktoré akože robia. Keby ste sa ich však na ňu spýtali, našli by ste odpovede z internetu. 

Rande

Osudový moment príde vtedy, keď sa dvaja zaľúbenci stretnú. Je lepšie, pokiaľ sa priznáte k svojmu klamstvu, ako keby ste mali byť za klamára. A pokiaľ sa už ocitnete na stretku s osobou, ktorá vyzerá inak ako ste si predstavovali, buďte milý. Prežite tento váš spoločný večer a možno zistíte, že je celkom fajn.

 

 

 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.