Blindr Blog
sk cz en
Najhoršie spôsoby ako povedať zbohom
25/11/2018 - 08:58

Rozchod je veľmi nepríjemná záležitosť a naozaj málokto bez problémov povie zbohom. Je však veľmi dôležité, akým spôsobom to urobíme. Samozrejme, nikto nechce byť za toho zlého a dostať sa do konfrontácie s osobou, ktorá má zlomené srdce práve vašou vinou. Z rozchodu z očí do očí sa preto stáva hotová nočná mora. Mnoho ľudí preto volí formy neosobného rozchodu, ktoré však vedia urobiť viac škody ako úžitku. Pozrime sa teda na tie zlé spôsoby, ako sa rozísť. Toto by ste nikdy skúšať nemali.

1. Rozchod cez mail, sms

Jasné, je ťažké povedať do očí tú vetu „Chcem to skončiť“. Radšej napísať nejakú milú správu o tom, že to bolo super, a že chyba nie je v ňom/nej, máte rozdielne pohľady na život a podobné kecy. Poviete si, ako bravúrne ste to zvládli a spamätáte sa až vtedy, keď si nájdete 5485 zmeškaných hovor a správ o tom, aká ste príšerná osoba a za chvíľku bude o vás všetky nepríjemné (vymyslené, aj skutočné) tajomstvá vedieť celá ulica. Nie, cez sms to naozaj nepôjde.

2. Rozchodový telefonát

Aj napriek tomu, že rozchod cez telefón je lepší ako sms, stále to nie je osobné. Okrem toho, budete sa musieť vysporiadať z plačom, nadávkami, či nechápavými otázkami. Pokiaľ sa rozhodnete hovor ukončiť, buďte si istý, že vaša expolovička stepovať pred vašim domom dovtedy, dokým jej nedáte poriadne vysvetlenie.

3. Ignorácia

Všetko bolo dokonalé, krásne, úžasné, až dokým ste sa z ničoho nič prestali ozývať. Viete si to predstaviť? Keď už ste sa rozhodli pre nejaký vzťah, druhá osoba vám obetovala čas, zaslúži si aspoň nejaké vysvetlenie, no nie?

4. Veď na to príde sám/sama...

Jeden z najhorších spôsobov rozchodu. Proste jej/mu nedáte nič vedieť a budete iba čakať, dokým vás v meste alebo na diskotéke neuvidí s nejakou inou/iným. Veď čo sa môže pokaziť? Úprimne, všetko....

Rada na záver: Nebojte sa povedať do očí, čo cítite, v tomto prípade, čo už necítite. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že je to ťažké. Rozchody sa dejú na dennom poriadku. A verte tomu, že nebudete jeho/jej posledná/posledný!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.