Blindr Blog
sk cz en
Najlepšie darčeky pre ženu na narodeniny: Aké to sú?
09/11/2022 - 10:39

Zaujíma vás, aké sú najlepšie narodeninové darčeky pre ženu? Poďme sa pozrieť, z čoho baby padnú na zadok.

Výber darčeka na narodeniny môže byť niekedy naozaj fuška. Je jedno, či svoju polovičku poznáte týždeň, mesiac alebo spolu randíte už celé roky, pre niektoré ženy sa darček vyberá veľmi zložito. 

 

Pokiaľ aj vytápate vo vodách výhodných nákupov a skvelých darčekových ponúk, prečítajte so, ako vybrať ten správny dar, ktorý zaručene poteší vašu lásku. 

 

Darčeky, ktorými nič nepokazíte

Ktorá žena by nemala rada malé trblietavé prívesky, ligotavé náramky či výrazné náušnice, ktoré spravia z každej dievčiny skutočnú dámu. Rovnako aj napríklad kvety, sladkosti alebo romantická večera, ktoré sú naozaj univerzálnym darčekom pre každú. Ak nemáte čas veľa rozmýšľať alebo jednoducho blúdite z obchodu do obchodu, siahnite po týchto univerzálnych tipoch. 

 

Personalizované darčeky

Pokiaľ chcete očariť niečim originálnym, vyberte jej personalizovaný darček. Rada chodí na squash, plávať alebo sa venuje inému športu? Kúpte jej permanentku alebo nové športové náradie. Ak miluje čítanie, určite sa poteší novej napínavej knižke. Pokiaľ zasa vo voľnom čase pečie, nič nepokazíte nejakou novinkou do kuchyne. Dajte si chvíľku na rozmýšľanie a zamyslite sa nad tým, čo robí pokiaľ nie je v práci alebo v škole. 

 

Odvážne darčeky

Posledným levelom sú odvážne darčeky, ktoré takisto rozhodne stoja za vyskúšanie. Ako dar vyberte niečo, čím ju absolútne šokujete. Ponorte sa do svojej fantázie a siahnite po niečom, čo by určite nečakala. Vybrať môžete napríklad adrenalínovú aktivitu, zvodné spodné prádlo alebo kúpiť letenky na vytúženú dovolenku.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.