Blindr Blog
sk cz en
Odcudzili ste sa? Týchto 5 znakov je jasným znamením, že váš vzťah ochladol
05/07/2021 - 12:04

Máte pocit, že váš vzťah už nie je taký, ako predtým? Ak ste v ňom spozorovali väčšinu z týchto 5 znakov, majte sa na pozore.

V ideálnom svete by boli vzťahy úplne jednoduché. Rýchlo by ste našli človeka, s ktorým sa cítite dobre a ani po čase by nenastali žiadne komplikácie.

 

Realita je však troška iná - do cesty sa nám stavia množstvo problémov a niektoré páry to jednoducho nezvládnu. Ak aj vy máte pocit, že váš vzťah ochladol, skúste sa zamerať na nasledujúcich 5 bodov. Pokiaľ sa vo väčšine nájdete, mali by ste sa so svojim partnerom porozprávať. 

 

Konverzácii chýba hĺbka 

 

Často si nemáte čo povedať. Keď už sa predsa len do konverzácie pustíte, chýba jej hĺbka. Nerozprávate sa o svojich túžbach, snoch, strachoch… Prehodíte iba pár povrchných viet a tým celý rozhovor končí. 

 

Nezaujíma vás jeho/jej deň

 

Úprimne vás vôbec nezaujíma, kde partner cez deň bol, s kým sa stretával, čo sa mu udialo v škole alebo v práci. Ak sa ho aj na to opýtate, je to iba zo zdvorilosti. 

 

Hľadáte vo vzťahu osobný prospech 

 

Vo vzťahu myslíte hlavne na seba. Pri každej príležitosti sa v duchu pýtate, čo z toho budete mať. Potreby svojej polovičky staviate až na druhé miesto. 

 

Nerobíte kompromisy

 

Robí vám obrovský problém spraviť nejaký kompromis. Nechcete robiť ústupky v žiadnych sférach vzťahu a je len na partnerovi, aby sa prispôsobil. 

 

Jeho/jej prítomnosť vás ruší 

 

V jeho/jej prítomnosti sa vôbec necítite príjemne. Práve naopak, keď spolu trávite dlhší čas, máte chuť ujsť. Na partnerovi vás vytáčajú aj úplne maličkosti – od jeho názorov až po to, ako rozpráva.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.