Blindr Blog
sk cz en
Opýtali sme sa Slovákov: Čo vám najviac vadí pri konverzácií s babou?
30/04/2020 - 20:41

Ako aj pre dievčatá, tak aj pre chlapov sú niektoré veci naozaj neznesiteľné. Ktoré to sú?

Konverzácie cez internet môžu byť niekedy náročné. Dnes sme sa opýtali mužov zo Slovenska, čo im najviac vadí pri konverzácii s babou.

„Najhoršou vecou, čo mi môže dievča napísať, je keď mi rozpráva o svojich ex. Toto je proste nepísané pravidlo – nikdy nerozprávať o niekom, s kým si predtým dlho bola. Vždy mám pocit, ako keby jeho mala radšej.“ (Sebastián, 17 rokov)

„Niekedy mi naozaj vadí, keď sa baba snaží pôsobiť „zlato“. Myslím tým, keď namiesto normálnych slov používa detské. Napríklad jedna mi písala Bobu noc namiesto Dobrú noc. Neskutočne ma to štvalo.“ (Filip, 21 rokov)

„Fakt nemám rád, keď je žena priveľmi žiarlivá – a to hlavne na ostatné moje kamarátky. Neraz sa mi stalo, že ma na nejakú fotku označila baba a iná mi to zase poslala so slovami: Čo to má znamenať?!! A to sme spolu ani nechodili.“ (František, 23 rokov)

„Naštvať ma dokáže iba to, keď nejaká baba kritizuje môj hudobný štýl. Každý počúva niečo iné a každému sa páči niečo iné. Ja jej taktiež nevyčítam, že počúva nejakú Billie Eilish.“ (Marek, 20 rokov)

„I keď sa mi to nestáva veľmi často, nemám rád, keď mi dievča neodpisuje a je so svojimi kamarátkami. Nevadia mi, no vadí mi, keď sú spolu stále a mne sa vôbec nevenuje.“ (Lucius, 19 rokov)

„Dievča, ktoré je vulgárne v mojich očiach úplne skončilo. Nič nie je horšie, pokiaľ mi baba píše každé druhé slovo nadávku. Viac sa mi páčia milé a jemné dievčatá.“ (Juraj, 25 rokov)

„Nemám rád vetu Chlapci musia písať prví. Je to podľa mňa len stereotyp a vadí mi, pokiaľ musím konverzáciu začínať stále len ja.“ (Michal, 18 rokov)

„Správna gramatika je pre mňa v konverzácii kľúčová. Pokiaľ baba píše samé hrúbky, nemám chuť si s ňou ďalej vypisovať. Jedna mi raz napísala slovo robíš s tvrdým y – a to mala 20 rokov. Nevedel som, či sa mám plakať alebo smiať. (Miro, 22 rokov)

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.