Blindr Blog
sk cz en
Perfektné miesta na zoznámenie
11/01/2022 - 13:29

Zaujíma vás, aké sú ideálne miesta na zoznámenie? Poďme sa na ne pozrieť.

Aj napriek tomu, že máme často pocit, že v dnešnej dobe sú možnosti naozaj neobmedzené, pre niektorých z nás je stále ťažké sa zoznámiť. Ak ste sa aj vy práve rozhodli, že tento rok nájdete lásku, máme pre vás dobrú správu. Je veľmi pravdepodobné, že ju nájdete na týchto miestach. 

 

Zoznámenie online

Jedným z najjednoduchších a najrýchlejších foriem zoznámenia je zoznámenie online. Vyberte si jednu zo šikovných internetových zoznamiek, vyplňte profil a hľadanie sa môže začať. Šťastie nájdete možno aj u nás na Blindr :)

 

Zoznámenie v MHD 

Možno vám to príde ako z romantického filmu – no lásku môžete nájsť aj v mestskej hromadnej doprave. Skúste osloviť niekoho v električke alebo v autobuse, a uvidíme, aká bude jeho/jej reakcia. Snažte sa pôsobiť milo a nenútene

 

Zoznámenie cez hobby

Spoločné záujmy sú skvelý prvý krok k peknému kamarátstvu, a možno aj k romantickému vzťahu. Ak je niečo, čomu sa venujete a pri vašom koníčku stretnete niekoho, kto vás zaujme, neváhajte a nebojte sa nadviazať kontakt

 

Zoznámenie v škole alebo v práci

V škole či v práci trávime podstatnú časť dňa a stretávame veľké množstvo ľudí. Je teda vysoko pravdepodobné, že spoznáte osobu, ktorá vám bude sympatická. Zbytočne však na to netlačte – začnite príjemným rozhovorom, pýtajte sa a počúvajte. 

 

Ako urobiť prvý krok? 

 

Pri komunikácii myslite na nasledujúce pravidlá: 

 

  1. Snažte sa o priateľskú a milú komunikáciu. 

  2. Nebuďte nasilu vtipný ani prehnane vulgárny. 

  3. Viac počúvajte ako rozprávajte. 

  4. Netlačte druhú osobu do prvého rande.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.