Blindr Blog
sk cz en
Podvádza vás? Takto to zistíte okamžite!
06/03/2023 - 10:54

Ako odhalíte neverníka? Prečítajte si naše tipy!

Chytiť neverníka môže byť náročný a emočne vypätý proces. Ak však máte podozrenie, že vás partner podvádza, je dôležité zhromaždiť dôkazy a pristupovať k situácii opatrne. Tu je niekoľko krokov, ktoré vám pomôžu prichytiť cheatera.

Pozorujte jeho správanie

Všímajte si akékoľvek zmeny v správaní vášho partnera, ako je napríklad zvýšená opatrnosť a extrémne súkromie, nezvyčajné zvyky pri utrácaní alebo zvláštne správanie pri telefonovaní. Môžu to byť znaky, že váš partner pred vami niečo skrýva.

 

Všímajte si, ako sa správa k vám

Dajte si pozor na to, ako sa váš partner správa k vám. Zmenilo sa niečo? Je viac uzavretý a nedáva vám lásku najavo tak, ako kedysi? Môže ísť iba o prechodné obdobie, no ak tento stav pretrváva, pravedpodobne je niekde vážny problém. 

 

Konfrontujte ho s dôkazmi

Ak nájdete nejaké dôkazy o nevere, je dôležité ich zhromaždiť čo najviac. Keď sa rozhodnete partnera konfrontovať, nepoužívajte slová ako "ak" alebo "možno". Túto debatu začínajte iba vtedy, keď si budete 100% istá o tom, že vás priateľ podvádza. 

 

Nedajte sa zastrašiť

Váš partner môže na vás skúsiť taktiku "Keby si ma naozaj milovala, verila by si mi". Avšak, pokiaľ máte jasné dôkazy, nedajte sa takýmito rečami zmiasť alebo zastrašiť. Stojte si za svojim a dajte jasne najavo, čo si myslíte. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.