Blindr Blog
sk cz en
Povahové črty, ktoré muži na ženách doslova nenávidia
21/03/2021 - 10:24

Je pravda, že každý človek je iný a každý má iné preferencie na to, ako by mal vyzerať jeho dokonalý partner. Väčšina mužov sa však vyznačuje spoločným odporom k určitým typom žien. Ktoré sú to?

Pekná postava, upravené vlasy alebo zaujímavý outfit. Toto sú veci, ktorými zaujmete na prvý pohľad. Keď vás však chlap spozná, začne si všímať aj niečo iné - vaše povahové črty. Niekomu vyhovujú plachejšie baby, iní vyhľadávajú ukecané ženy. Preferencie sú naozaj subjektívne, no existujú niektoré typy žien, ktoré si kvôli svojej povahe majú obrovský problém nájsť partnera. Poďme sa pozrieť na tie, ktoré chlapi považujú za jasné no-go.

 

Suchárka 

Zmysel pre humor nešiel okolo nej ani omylom. Nech jej chlap povie akýkoľvek vtip (jednoduchý, primitívny či naozaj intelektuány) jej to vôbec nedocvakne. Všetko berie vážne a aj z malého žartu robí obrovskú drámu. Nedokáže sa zasmiať ani na vtipnej príhode, ktorú sama zažila. V takom prípade sa cíti maximálne trápne. 

 

Komandantka 

Chlapom je prakticky jedno, či vyberiete do spoločnej doacnosti broskyňové alebo lososové závesy. Ak sa však snažíte riadiť každú minútu jeho života, spomaľte. Chlapi nemajú radi komandovanie a aj napriek tomu, že to možno zo začiatku nedávajú najavo, je to pre nich červená kontrolka. 

 

Plačko

Rozplače vás naozaj hocičo. Od romantických filmov, cez drobné hádky až po to, že vaša obľúbená reštaurácia už dnes nemá v ponuke burger, ktorý si dávate každý piatok. Jasné, každý si potrebuje sem-tam poplakať, no ženy, ktoré nevedia zvládať svoje emócie, rozhodne nie sú príťažlivé. 

 

Žiarlivka 

Stačí, že sa muž pozrie na okolidúcu babu, a už sa robia scény. Kontrola telefónu a podrobné skúmanie toho, o čom si písal so svojou spolužiačkou. Ste si istá, že “domáce úlohy” sú nejaký tajný kód na “podvádzanie svojej frajerky” a dávate mu to jasne najavo. 

 

Party girl

Nie je nič zlé na tom, keď sa chcete poriadne zabaviť. Ak však vaša zábava prevyšuje nad každodennými povinnosťami a namiesto školy, práce či iných nevyhnutných vecí, si každý deň volíte party, nečakajte vážny vzťah.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.