Blindr Blog
sk cz en
Prečo sú ženy povrchnejšie ako muži?
05/12/2017 - 20:35

Je na čase byť trošku sebakritické milé ženy, a priznať si, že vďaka oblečeniu, vlasom, nechtom, postave, celkovom výzore, správaní iných, a ešte oveľa viac veciam, sme my tie, ktoré sú oveľa povrchnejšie než muži.

1.      Ženám záleží na výzore viac ako mužom
Odhliadnuc od metrosexuálov a iných, faktom ostáva, že ženy riešia svoj vzhľad nepochybne viac ako muži. Každý neželaný chĺpok naviac, každá neželaná vyrážka na tvári, mierne zakrivený nos, malé prsia, nohy do O a samozrejme číslo jeden patrí našim kilám naviac v problémových partiách. Zatiaľ čo väčšina chlapov chodí do posilky najmä preto, aby si vyrysovala svaly, ženy majú prioritne jediný cieľ: schudnúť. To je fakt. Žena tiež minie nepochybne viac peňazí za oblečenie, kozmetiku aj veci, ktoré k životu nepotrebuje. Muž väčšinou ani nepremýšľa nad tým, čo si oblečie, či to bude ladiť. Keď už, na to má ženu. 


2.       Ženy majú tendenciu súdiť viac ako muži
Prečo? Sme ženy a potreba analyzovať a vyvodzovať závery z každej situácie, z každého stretnutia novej osoby v našej blízkosti, je nám tak povediac od prírody daná. Bez najmenšieho zaváhania si vytvoríme obraz o osobe na základe toho, akú má postavu, upravené nechty, či má špinu za nechtami, či je jej oblečenie vkusné, staromódne, moderné, zladené, či to, aké ma zuby, úsmev a iné. Myslíte si, že toto urobí aj chlap, keď mu predstavíte druhého chlapa? Možno stylista. Ale bežný chlap rozhodne nie. 


3.       Ženy bažia po peniazoch viac
Tak schválne. Koľkokrát ste počuli alebo čítali o chlapoch, ktorí by sa nechali vydržiavať? Zaiste, takí existujú. Ale nepochybne je ich menej ako zlatokopiek, ktoré sú v šoubiznise pretriasané viac ako žito. Pravdou je, že sú často prefíkanejšie než muži, dokonca než bohatí muži, a snažia sa prostredníctvom svojho tela, ale najmä budúcich detí zabezpečiť si doživotný luxus a pohodlie. Nuž, aj také sú medzi nami. 


Aby sme ženám až tak nekrivdili, výzor aj celkové správanie sú vizitkou človeka. Len nezabúdajme na to, že aj pod pekným zovňajškom, upravenými nechtami a bezchybným vystupovaním, sa môže skrývať zlý človek. A opačne. 

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.