Blindr Blog
sk cz en
Profilové fotky, ktorými zaujmeš každú babu!
12/05/2019 - 17:04

Vieš akou profilovou fotkou zaujmeš každé dievča? Nasledujúce rady a tipy ti určite pomôžu!

Aj keď výzor nie je najdôležitejší, ženy sa iba pozrú na profilovú fotku a okamžite sa rozhodnú, či je im chlap sympatický, alebo nie. Skutočne stačí len stotina sekundy a baba si o tebe vytvorí názor. Preto tu pre teba máme rady, ako si urobiť dokonalú profilovú fotku!

Ako to nemá byť: 

Nasilu fotky s deťmi, aby si vyzeral rozkošne – Je super, že máš rád svojho brata, synovca, susedkine malé decko, no určite nie je vhodné, aby si si cudzie deti dával na každú fotku. Ženy tento „trik“ na rozkošnosť prekukli už pár rokov dozadu.

Polonahé fotky z posilky – Nie, nie a ešte raz nie! Chváliť sa svojou postavou hneď na začiatku určite nie je dobrý nápad. Vsaď radšej na humor a inteligenciu.

Fotky s cigaretou – Veľa dievčat to môže znechutiť.

Opité fotky – Teba by zaujala opitá baba?

Fotky, na ktorých ti nie je vidno do tváre - Čo iné ako tvoju tvár má ukázať profilová fotka?

Tie, na ktorých pôsobíš strojene či afektovane – O dosť lepšie sú tie, na ktorých vyzeráš prirodzene.

 

Ako to má byť:

Usmiate fotky – Najkrajšie sú tie, na ktorých sa úprimne usmeješ. Nemusíš ukazovať celý chrup, no úsmev je vždy správna voľba.

Záľuby – Cez fotky s tvojimi záľubami môže tvoja budúca veľmi rýchlo zistiť, čo máte spoločné. Máš rád hudbu, hory, bicyklovanie alebo párty? Fotky to o tebe okamžite prezradia a uľahčí sa tak proces spoznávania.

Dobré osvetlenie – Správne osvetlením môžeš fotku troška „prikrášliť“. Nie každé svetlo je lichotivé, preto vyberaj pozorne.

Zaostrenie – Rozmazané fotky môžu síce pôsobiť autenticky, no málokto z nich niečo vyčíta.

Správny uhol – Zlý uhol môže naozaj pokaziť celú fotku.

Na fotkách buď uvoľnený – Toto je základ každej dobrej fotografie. Odfoť sa vtedy, kedy sa cítiš najlepšie. Buď sám sebou a pamätaj na to, že ak ťa nebude mať rada takého aký si, nie je pre teba tá pravá 😉.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.