Blindr Blog
sk cz en
Prvé rande, na ktoré nezabudne: Ako zaujať ženu?
18/01/2022 - 10:43

Zaujíma vás, ako zaujať ženu už na prvom rande? Prečítajte si naše tipy.

Každý muž, ktorý pozve na rande dievča, dúfa, že ich stretnutie dopadne dobre. Za tým stojí častokrát aj náhoda, no sú situácie, kedy môžete ku šťastiu dopomôcť aj sami. Ako sa správať na rande tak, aby vyšlo čo najlepšie? 

 

Prineste nejaký malý darček 

 

Na rande prineste nejaký malý darček, ktorý môže dotyčnú potešiť. Nemusí ísť o nič veľké alebo nákladné – aj malá čokoláda dokáže vykúzliť úsmev na tvári. Vyhnite sa však drahým darom, kvôli ktorým by sa dievča mohlo cítiť nepríjemne. 

 

Starostlivo vyberajte miesto

 

Dajte si záležať na výbere miesta, kde sa stretnete. Zistite, čo má rada a snažte sa odvíjať od jej záujmov a koníčkov. Ak napríklad nemá rada bary, nepozvite ju ako prvé na pivo. Pokiaľ si zasa príliš neužíva turistiku, náročný výlet v prípade pre ňu nebude to pravé. 

 

Veľa sa pýtajte

 

Väčšina žien veľmi rada rozpráva a je dosť pravdepodobné, že ani tá vaša nebude výnimka. Veľa sa pýtajte a dávajte doplňujúce otázky, ktoré môžu ešte viac rozprúdiť konverzáciu.

 

Venujte sa jej

 

Počas stretnutie nedvíhajte telefóny a neodpisujte na správy, pokiaľ to nie je naozaj veľmi dôležité. Dajte jej pocítiť, že vám na nej záleží a momentálne je pre vás na prvom mieste. 

 

Po rande sa ozvite

 

Nehrajte sa na nedostupného a po rande sa jej ozvite. Napíšte jej nejakú milú správu, nechajte poďakovanie a dajte jej vedieť, že ste sa s ňou cítili dobre. 

 

Naplánujte ďalšie stretnutie

 

Nebojte sa hneď naplánovať ďalšie rande. Pokiaľ sa s vami cítila príjemne a všetko prebehlo hladko, zaručene vám nepovie nie. Ďalšie stretnutie môžete nechať na ňu – prenechajte jej iniciatívu a dovoľte jej, nech sa aj ona ukáže.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.