Blindr Blog
sk cz en
Pýta sa na vašu EX? TOMUTO sa radšej vyhnite!
27/09/2022 - 14:51

Vaša súčasná láska či kamoška s výhodami sa vypytuje n a vašu bývalú frajerku? Prezradeniu týchto informácií sa radšej vyhnite.

Každý vážny či menej vážny vzťah dospeje do stavu, kedy sa začne malý výsluch. Dotyčná o vás chce vedieť jednoducho viac. Kam ste chodili do školy. Aká je vaše obľúbené jedlo. Či máte radšej mačky alebo psy. A s kým ste pred ňou chodili, chceli chodiť a nechodili alebo sa len nezáväzne stretávali. 

 

A práve otázky na vaše expriateľky vedia byť často kameňom úrazu v súčasnom vzťahu. Ak ste sa preto aj vy ocitli v tejto situácii, prečítajte si, čomu sa vyhnúť.

Príliš veľa detailov 

 

Chcete byť úprimný? Skvelé! S detailami to však nepreháňajte, špeciálne v zážitkoch zo spálne. Vaša láska sa môže tváriť, že chce vedieť naozaj všetko, no v skutočnosti by ju priveľké zachádzanie do podrobností mohlo poriadne rozrušiť. Povedzte jej pravdu, no zbytočné maličkosti si nechajte pre seba.

Spriaznená duša

 

Žiadna žena nechce počuť o tom, že ste svoju spriaznenú dušu stretli, a potom stratili. V prvom rade sa jedná o veľký tlak, ktorý bude dotyčnú nútiť vyrovnať sa (ak nie byť lepšia) ako vaša ex. V druhom rade bude mať pocit menejcennosti a myslieť si, že vaša bývalá pre vás znamenala viac. 

 

Porovnávanie

 

Možno máte pocit, že to, že svojej milej poviete o svojich bývalých vzťahoch, vám dáva právo porovnávať ju s ostatnými. Janka sa krajšie obliekala. Mária bola spoločenskejšia. A Petra vám každú nedeľu nosila raňajky do postele. Nevyčítajte jej, že sa správa inak. Výsledok by mohol byť úplne opačný, ako si predstavujete.

Čo sa smie?

Spýtajte sa priateľky, čo chce vedieť.
Zistite, prečo ju to zaujíma. 

Povedzte jej toľko, koľko vám je príjemné.
Dajte jej najavo, že tieto etapy sú už za vami. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.