Blindr Blog
sk cz en
Single? Prečítajte si 5 tipov ako si môžete nájsť lásku počas sviatkov
26/12/2018 - 12:05

Jedna z najlepších vecí na randení počas sviatkov je, že toto obdobie je samo o sebe romantickým časom roka. Zasnežená príroda, kopec romantických filmov a rozprávok a veselí, vinšujúci ľudia pridávajú tomuto obdobiu extra čaro. Kto by sa teda počas sviatkov netúžil strčiť do svojho „pelíška“ s niekým, kto mu ho pomôže vyhrievať?

Samozrejme, svojho vyvoleného či vyvolenú môžete nájsť kedykoľvek počas roka, no kanadská psychologička špecializujúca sa práve na vzťahy Dr. Kimberly Moffitová zosumarizovala niekoľko dobrých tipov na nájdenie si lásky práve počas sviatkov. My vám pár z nich radi odovzdáme:

 

 

1. Navštívte miestne komunitné centrá

Vyhľadajte si decembrový program vášho komunitného centra. Určite v ňom nájdete plánované udalosti ako koncerty, benefičné večere či iné príležitosti, na ktoré prídu výnimočne aj noví ľudia. Možno sa zoznámite s niekým novým!

 

     Zdroj: www.giphy.com

 

2. Vyskúšajte si byť „sviatočným“ dobrovoľníkom

V období Vianoc majú k sebe ľudia bližšie ako kedykoľvek inokedy v priebehu roka. Rodiny sa stretávajú pri jednom stole, panuje pokoj a pohoda, ľudia sa navzájom obdarúvajú. Ak chcete aj vy prispieť, určite môžete ako dobrovoľník ponúknuť niekomu svoju pomoc či len príjemnú spoločnosť. A ktovie, možno sa pritom zoznámite s podobne empatickými ľuďmi s dobrým srdcom.

 

3. Zaregistrujte sa na online zoznamovacej stránke

Pre zoznamky ako je blindr.eu sú sviatky najrušnejším časom roka. Vianoce nemusia byť vôbec nočnou morou single ľudí. Práve naopak. Vianočné sviatky vás a vášho potencionálneho nového partnera môžu správne naviesť na online randenie.

 

  

 Zdroj: www.giphy.com

 

4. Randite sviatočne

Ako sme už spomínali v úvode, pre zaľúbencov nie je romantickejšie obdobie roka ako Vianoce. Ak už randíte, nevynechajte všetky romantické aktivity ako spoločné korčuľovanie sa na zamrznutom rybníku, návštevu vianočných trhov či sviatočnú lyžovačku. A ak aj nerandíte, neseďte smutní doma, ale vyrazte do ulíc. Nezabudnite, že počas tohto obdobia sa práve na týchto miestach nachádzajú ľudia, ktorí si chcú sviatky naplno užiť a majú radi spoločnosť druhých  - aj celkom nových ľudí.

 

5. Cestujte

Podľa doktorky Moffitovej, 46% ľudí sa vyjadrilo, že si našli nový vzťah počas dovolenky. Strávte nejaký čas mimo hluku veľkomesta a majte oči a myseľ otvorené. Nakoniec, láska predsa nepozná hranice, môže prísť kdekoľvek a akokoľvek.

 

Tak šťastné a veselé sviatkovanie!

 

 

Zdroj: www.huffingtonpost.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.