Blindr Blog
sk cz en
TOP 5 vlastností, ktoré na svojej polovičke určite oceníte
28/03/2022 - 16:41

Hľadáte k sebe perfektnú polovičku? Zamerajte sa na týchto 5 vlastností, ktoré na nej určite oceníte.

Nájsť dokonalého partnera nie je jednoduché. Pri výbere sa zameriavame na výzor, štýl či záujmy, no nesmieme zabúdať ani na vlastnosti. Od povahových čŕt sa často odvíja to, ako dokážeme s dotyčným alebo dotyčnou fungovať. 

 

A aké vlastnosti sú vo vzťahu dôležité? Na týchto 5 bodov by ste sa mali pri výbere rozhodne zamerať. 

 

Úprimnosť 

Jednou z najdôležitejších vecí, ktorú na svojej budúcej polovičke oceníte je úprimnosť. Nemusíte okamžite o sebe vedieť všetko, no pokiaľ máte pocit, že vám už na začiatku stretávania klame v maličkostiach, niečo nebude v úplnom poriadku. Dbajte na to, aby ste boli k sebe navzájom úprimní a takto sa prezentujte už od prvej chvíle. 

 

Komunikatívnosť

Komunikatívnosť je takisto veľmi podstatná vlastnosť. Nie je to o tom, neustále sa rozprávať či vyplniť minúty ticha. Komunikatívnosť je o “vyrozprávaní si” dôležitých vecí a schopnosť a ochota vyjadriť svoje myšlienky, pocity či trápenia. 

 

Empatia

Medzi empatické osoby radíme tie, ktoré sa dokážu vcítiť do pocitov druhých ľudí. Dokážu adekvátne reagovať na vaše problémy a radi vás vypočujú. Rovnako si dajú pozor na to, akým spôsobom vyjadriť svoje emócie. 

 

Dochvíľnosť

Hovorí sa, že s dochvíľnosťou majú problém najmä ženy, no aj pre mnohých mužov je toto slovo veľká neznáma. Hľadajte si človeka, ktorý nemá “neustále niečo” a dokáže sa dostaviť na dohodnutú schôdzku načas. V partnerskom vzťahu to zaručene oceníte. 

 

Dravosť

Každý z nás je iný. Niekomu vyhovujú adrenalínové hobby, iní zasa najradšej presedí voľno doma v pokoji pred telkou. To je však úplne v poriadku. Váš partner by mal aspoň čiastočne zdieľať vaše záujmy a byť povahovo podobný. Hľadajte si niekoho, kto bude “dravý” po rovnakých veciach ako vy – spoločný čas bude okamžite vaša obľúbená časť dňa.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.