Blindr Blog
sk cz en
Toto mužovi nikdy nehovorte
21/05/2019 - 15:44

Základom dobrého vzťahu je byť úprimný a nikdy neklamať. Nie vždy to však ide a niektoré veci by ste si radšej mali nechať pre seba. Sú to maličkosti, ktoré by mohli vášmu vzťahu ublížiť, alebo dať dôvod na hádku. Niekedy je lepšie mlčať, ako hovoriť v hneve, alebo v podráždení.

„V posteli ti to nejde“

Ak to so svojím vzťahom myslíte vážne, tak nikdy nehovorte svojmu partnerovi, že je zlý milenec. Táto informácia by ho určite zarmútila, alebo nahnevala a nič by sa tým nevyriešilo. Ak chcete svoj sexuálny život zlepšiť, skúste radšej partnerovi povedať, čo sa vám v posteli páči a čo by mal radšej vynechať.

„Nemám rada tvoju rodinu“

Pre muža je jeho rodina väčšinou posvätná. Týka sa to najmä osôb ženského pohlavia. Preto sa radšej zdržte negatívnych poznámok na jeho matku, sestru, alebo babku. Snažte sa s týmito osobami dobre vychádzať, aj keď sa niekedy budete musieť premáhať.

„Aj tak zarábam viac“

Slová, že zarábate viac, tiež nikdy nehovorte svojmu partnerovi. Muž chápe svoju úlohu ako vodca rodiny, ktorý sa za každých okolností, musí postarať o svoju rodinu.

Ak mu dáte informáciu, že zarábate viac, môže svoju snahu chápať ako neúspešnú a tým sa naruší jeho sebavedomie. Aj keď v dnešnej dobe nie je nič nezvyčajné, že žena môže zarábať viac ako muž, tak m u túto skutočnosť radšej nehovorte. Radšej sa tešte z toho, že si môžete dovoliť väčší luxus.

Samozrejme existuje mnoho ďalších tém, o ktorých by ste sa za určitých okolností nemuseli rozprávať. V každom vzťahu ale treba najprv zistiť, čo je vhodná téma a čo nie.

Pri zvolení správnych slov, nemusí byť žiadna téma tabu a ak sa na takýto rozhovor vhodne pripravíte, tak to nemusí byť žiadny problém.

U niekoho nemusí vadiť, že napríklad žena zarába viac, ale naopak môže byť problém, ak nemáte radi jeho kamarátov, alebo nevychádzate s jeho rodinou.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.