Blindr Blog
sk cz en
Typy žien, ktoré mužov najviac rajcujú. Máte niečo z nich?
13/01/2018 - 00:56

Na ženách existuje niekoľko charakteristických prvkov, ktoré muži doslova a do písmena žerú. Preto vedia byť sexuálne atraktívnejšie ako priemer.

1.      Neviniatka
Drobné a útle ženy u mužov vyvolávajú najanimálnejší pocit ochrany a preto jednoducho vždy zaujmú. Predstavujú archetyp Lolity, ktorý mužov vzrušuje aj bez toho, aby si to pripustili. Ak aj nemáte dosť úzke boky a nenosíte najmenšie dospelé číslo oblečenia, je možnosť byť nevinnou aspoň v rámci správania. Nesnažte sa byť v spoločnosti erdeg babou. Na to ulovíte akurát podgurážených štamgastov miestneho pohostinstva. Nežné a nevinné stvorenie funguje na chlapov magneticky, pretože v nich vytvára možnosť byť hrdinami.

 

2.      Vkusne vyzývavé
Nie je vyzývavosť ako vyzývavosť. Dať si obtiahnuté legíny s obvodom zadku ďaleko za ideálnymi mierami, nie je lichotivé ani sexi. Je vhodné odhadnúť telesné klady a zvýrazniť ich na úkor nedostatkov. Ukázať mužovi kúsok nahej pokožky, hlbokého výstrihu, či odhalených nôh, ale vo vkusnom prevedení. Iba to je magnetické. Rovnako silné, ako pre ženy osemdesiatpercentné zľavy v obchode so značkovým oblečením.

 


3.       Svetáčky
Je to fenomén posledných rokov. Muži už prestali pátrať len po dobrých gazdinkách. Tie vlastne už ani nie sú v kurze, keďže sa rozmohli aj zdravé reštaurácie, donáškové služby a chlapi pochopili, že varenie môže byť umenie. Omnoho viac ich rajcuje, ak žena rozumie chlapskej rétorike. Teda je ženská, žiadna feministka, ale rozumie autám, literatúre, miluje cestovanie, dobrodružstvo a chute sveta. Táto vlastnosť u generácie mileniánov a mladších vyvoláva neovládnuteľnú žiadostivosť.

 

4.       Cieľavedomé
Chlapi dnes ženy lovia často podľa vlastných záujmov. Napríklad v posilňovni, v knižnici, alebo aj na internete v rôznych fórach a hobby skupinách. Pre chlapa totiž nie je nič vzrušujúcejšie, ak má s partnerkou spoločnú vášeň. Tá sa veľmi často prenáša do dokonalého porozumenia v posteli. Zápal pre život odráža aj zápal pre sexuálne radovánky. Tieto dve veci spolu neoddeliteľne súvisia. Preto ak spojíte spoločnú vášeň a dáte aj prísľub, že v posteli nie ste outsider, nie je možné, aby o vás chlap neprejavil eminentný záujem.

 

Zdroj: www.bbc.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.