Blindr Blog
sk cz en
VALENTÍNSKA SÚŤAŽ - Vyhraj romantický pobyt pre dvoch na celý víkend!
14/02/2020 - 12:42

Chcelo by to zmenu vzduchu? Vypadnúť z mesta a užiť si trochu súkromia, ale zas nie tak ďaleko od civilizácie? Vyhrajte romantický pobyt pre seba a svoju lásku!
Samostatný "Apartmán u Zemänov na Šajbe" je na konci dediny, na hranici CHKO Poľana, v geografickom strede Slovenska, na čerstvom vzduchu, v tichom pokojnom prostredí, avšak iba 25 km od väčšieho mesta Banská Bystrica.
 
Vychutnajte si romantické prechádzky s nádhernými výhľadmi na Veľkú Fatru, Nízke Tatry, Poľanu a Veporské Vrchy. Alebo si spravte výlet do sauny v Bystrici či kúpeľov Brusno alebo Kováčová. Na jar sú okolité lúky rozkvitnuté liečivými bylinkami, na jeseň obsiate hríbami. V lete je otvorené obecné kúpalisko s najkrajším kúpaliskovým výhľadom na Slovensku.
 
V Zime ste v strede medzi najlepšími lyžiarskymi strediskami od Donoval cez Králiky, Štiavničky, Tále, Mýto pod Ďumbierom až po Chopok a Čertovicu. Všetky dostupné iba 35 minút jazdy autom. Ráno si cez WiFI zdarma pozriete kde sú najlepšie podmienky a môžete vyraziť. K dokonalému oddychu potrebujete už iba jedno. Partnera či partnerku. A tých nájdete cez našu zoznamku www.blindr.eu.
 
 
Vyhrajte pobyt pre dve osoby na dve noci kedykoľvek v mesiacoch marec, apríl, máj alebo september október, november 2020.
 
Stačí ak budete zdieľať tento článok na sociálnych sieťach cez tlačídlo na konci článku. Súťaž bude ukončená na Valentína 14.2.2020 a víťaz bude náhodne vylosovaný z ľudí, ktorí článok zdieľali.
 
SÚŤAŽ BOLA ÚSPEŠNE UKONČENÁ
 
 
K pobytu môžete získať aj fľašu sektu zdarma. Stačí ak lajknete stránku apartmánu na facebooku. Apartmán má dve samostatné spálne, takže si so sebou možete vziať aj kamarátov. Na tých sa však už výhra nevzťahuje a budú platit štandartnú cenu.
 
Voľné termíny ubytovania, ceny aj ďaľšie podrobné informácie o apartmáne nájdete na www.opat.sk.
 
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.