Blindr Blog
sk cz en
Vyberáte darčeka na Vianoce? Tomuto sa určite vyhnite!
20/12/2021 - 11:09

Hľadáte darček na Vianoce pre svoju polovičku. Na tieto veci rozhodne zabudnite.

Výber vianočného darčeka pre vašu lásku sa môže veľmi rýchlo zvrtnúť v katastrofu. Niektoré veci na Vianoce vôbec vhodné nie sú a drahú polovičku by mohli iba rozčúliť. Čomu sa teda vyhnúť pri kúpe darčeka na Vianoce? 

 

Extrémne drahé dary

 

Vyhnite sa darčekom, ktoré vás budú stáť extrémne veľa. Nie vždy znamená, že čím drahší darček, tým viac vyjadríte vašu lásku. Drahé darčeky môžu druhú stranu voviesť do rozpakov, špeciálne vtedy, ak vám ona nekúpila darček v takej vysokej hodnote. 

 

Extrémne praktické darčeky 

 

Praktický darček môže potešiť, pokiaľ je to niečo, čo daná osoba naozaj potrebuje. Ak však vaša drahá očakáva zlatý náramok a namiesto toho dostane sadu na umývanie podláh, pravdepodobne nebude veľmi nadšená

 

Niečo, čo poteší iba vás

 

Chcete jej kúpiť výlet na hory pre dvoch, no dovolenku v prírode si užívate iba vy? To nie je najšťastnejší nápad. Rovnako, ako napríklad paragliding pre páry vtedy, ak sa vaša drahá bojí výšok. Pri vyberaní darčekov nemyslite na seba – zvoľte niečo, čo poteší najmä ju. 

 

Darčeky, ktoré môžu uraziť

 

Pri výbere darčeka si vždy premyslite, či druhú stranu neurazí. Špeciálne ženy sú extra háklivé na svoju postavu, preto nie je veľmi dobrý nápad kúpiť jej kúru na chudnutie. Snažte sa brať ohľady na jej city a skúste zvážiť, ako zareaguje. 

 

Neosobné darčeky

 

Neosobné a prvoplánové darčeky takisto veľmi nepotešia. Skúste vybrať niečo, čo obsahuje nejaký váš malý interný vtip alebo spoločnú spomienku. Na takýto darček nemusíte utratiť milióny a vaša drahá ho určite maximálne ocení.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.