Blindr Blog
sk cz en
Začína váš vzťah upadať do stereotypu?
01/03/2022 - 09:52

Máte pocit, že váš vzťah upadá do stereotypu? Prečítajte si, čo robiť.

Ste s partnerom už nejaký ten piatok? Potom možno aj na vás číha jeden veľmi nepríjemný strašiak – každodenný stereotyp. Ako sa ho zbaviť a urobiť váš vzťah lepším a zaujímavejším? 

 

Viac vášne 

 

Začnite tým, že opäť rozdúchate vo svojom vzťahu iskru. Buďte pozorný a nebojte sa ukázať, že vám na druhej strane záleží. Nebojte sa trošku odviazať ani v posteli. Oheň zapálite pekným spodným prádlom, novou polohou či skúšaním niečoho nového a zaujímavého. Nebojte sa porozprávať o svojich snoch a túžbach. 


 

Viac romantiky 

 

Nielen ženy, ale aj muži potrebujú romantické a milé gestá. V oboch prípadoch sa snažte dať najavo, čo pre vás druhá strana znamená. Nemusíte sa inšpirovať gýčovými presladenými filmami – pre každého znamená romantika niečo iné. Sem-tam uvarte večeru, vezmite svoju polovičku do kina alebo pre ňu/neho pripravte pekné prekvapenie. 

 

Viac vnímavosti

 

Vnímajte to, čo druhý potrebuje. Vzťah oživíte aj tým, že sa začnete viac zaujímať o potreby vašej polovičky. Pomôžte pri domácich prácach, zúčastnite sa akcií, na ktorej jej/mu záleží a spoločne oslávte veľké úspechy. 

 

Viac spoločných záujmov 

 

Vzťah dokáže maximálne oživiť aj spoločné hobby. Nájdite niečo, čo vás oboch baví a začnite sa tomu venovať naplno. Môže ísť o spoločný šport, tvorivé hobby alebo len rovnaký filmový vkus. 

 

Viac aktivít mimo domu

 

Trávte čas aj mimo domu. Choďte do kina, na kávu, na drink alebo sa spoločne stretnite s priateľmi. Ani po rokoch nezabúdajte na pravidelné rande, ktoré vnesú do vášho vzťahu niečo príjemné a nové.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.