Blindr Blog
sk cz en
Zoznamovanie online: Tieto znaky určite neprehliadnite!
19/04/2023 - 11:14

Zaujíma vás, čo si všímať pri zoznamovaní cez internet?

Online zoznamovanie sa stalo v dnešnej dobe veľmi populárnym spôsobom, ako spoznať nových ľudí a potenciálneho partnera. Ako však veľmi dobre vieme, nie všetko prebieha vždy hladko. Preto by ste nemali zabúdať na opatrnosť a všímať si znaky, ktoré vám o človeku na druhej strane veľa prezradia. A aké sú to? Poďme sa na ne pozrieť.

 

Nevhodná profilová fotografia

Profilová fotografia vytvára prvý dojem, ktorý na nás nový potenciálny partner urobí. Všímajte si, či je fotografia reálna a neupravená, aby ste si mohli vytvoriť obraz o tom, ako osoba naozaj vyzerá. Dajte si pozor aj na nevhodné fotografie či mätúce zábery.

 

Neúplný alebo zavádzajúci popis profilu

Popis profilu nám poskytuje najviac informácií o osobe, s ktorou sa chceme zoznámiť. Ak však uvidíte nejaké zvláštne správanie alebo zavádzajúce informácie, mali by ste mať oči otvorené. Napríklad, ak sa osoba opisuje úplne inak, ako vyzerá na fotke, môže to byť zlé znamenie.

 

Prvý kontakt

Keď začnete s niekým komunikovať, všímajte si, ako vám osoba odpovedá. Ak sú odpovede príliš krátke alebo druhá strana nie je ochotná podeliť sa o osobné informácie, môže to byť znak toho, že niečo skrýva.

 

Neaktívny profil a frekvencia odpisovania

Ak je profil druhej osoby neaktívny alebo sa zdanlivo neaktualizuje, môže to byť znak toho, že nemá vážne záujem o zoznámenie. Aktívny profil je dôležitým znakom toho, že je druhá strana pripravená zoznamovať sa.

 

Vyhľadávanie v iných sociálnych sieťach

Ak máte podozrenie, že osoba s ktorou sa zoznamujete, nie je úplne úprimná, môžete sa pokúsiť vyhľadať jej profil na iných sociálnych sieťach. Spýtajte sa na nej účet na iných platformách a skúste sa dozvedieť viac informácií. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.