Blindr Blog
sk cz en
Opýtali sme sa Slovákov: Aká vlastnosť vám na vašej polovičke najviac prekáža?

Ktoré veci muži nenávidia na ženách?

Sú nejaké veci, ktoré muži nedokážu vystáť. Pre ženy to síce môžu byť maličkosti, no chlapom na tom naozaj záleží. Čomu sa teda vyhnúť?

„Nenávidím, keď sa moja frajerka podceňuje.“ (Lukáš, 20 rokov)

„Neviem, či je niečo, čo na mojom dievčati naozaj nenávidím. Asi jediná vec, ktorá ma občas naštve je to, keď je niekedy úplne posadnutá nákupmi.“ (Mišo, 19 rokov)

„Nemám rád, keď si baba myslí, že má vo všetkom pravdu. Akože, ale naozaj. To nemôže raz priznať, že urobila chybu?“ (Daniel, 25 rokov)

„Keď sa ženy učia šoférovať alebo už šoférujú a vôbec im to nejde. Chápem, nie každý je v tom dobrý, ale aspoň smerovky by mohli vedieť dať.“ (Martin, 24 rokov)

„Baby sa niekedy neskutočne zmachlia a urobí ich to veľmi umelými a nepeknými. Trocha make-upu nevadí, no prirodzenosť je najkrajšia.“ (Julo, 18 rokov)

„Mne na dievčatách najviac vadí to, keď robia také tie hnusné veci, ktoré sa na baby vôbec nehodia. Tým myslím vulgarizmy alebo fajčenie či prehnané pitie alkoholu.“ (Miňo, 26 rokov)

„Keď sa žena maľuje naozaj zle. Aj keď sa do toho nejako nerozumiem, nepáči sa mi, pokiaľ to vyzerá prehnane – keď sa proste nevie maľovať.“ (Filip, 30 rokov)

„Najhoršie je, keď má baba plné sociálne siete fotiek jej zadku (alebo fotiek na taký štýl).“ (Alex, 17 rokov)

„Nenávidím, keď sa dievča hrá na nedostupnú a chalana tým zavádza.“ (Juraj, 19 rokov)

 

„Dokáže ma ľahko vytočiť to klasické babské Nič mi nie je. Akože chápem, že sa o tom nemusí chcieť rozprávať, ale keď už za mnou ide celá nešťastná, mohla by to vysvetliť.“ (Majo, 20 rokov)

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.