Blindr Blog
sk cz en
4 signály, že váš vzťah nemá budúcnosť

Aké sú jasné signály toho, že váš vzťah mieri do záhuby?

V živote sa meníme nielen my, ale vyvíja sa aj vzťah. Čím dlhšie vo vzťahu ste, tým rýchlejšie sa môže stať, že sa vaše očakávania, preferencie a plány nezhodujú s hodnotami našej polovičky. Je veľmi pravdepodobné, že takéto randenie nemá budúcnosť. 

Niekedy si však tieto signály môžeme všimnúť už na začiatku vzťahu. Odhoďte preto ružové okuliare a poďte sa spoločne s nami pozrieť na znaky, ktoré jasne napovedia o tom, že so svojou polovičkou nie ste na jednej vlne. 

Rozdielne pohľady do budúcnosti

Chceli by ste mať stabilnú prácu, veľký dom s bielym plotom a početnú rodinu, zatiaľ čo váša polovička to vidí skôr na cestovanie po svete a spoznávanie nových miest? V tomto prípade sa stredná cesta hľadá len naozaj veľmi ťažko. Ujasnite si, čo od života očakávate a spoločne sa o tom porozprávajte. 
 

Nedostatok vzájomného rešpektu

Vzťah by mal byť založený na rešpekte k partnerovi. Ak si všimnete, že strácate rešpekt voči sebe alebo vášmu partnerovi, môže to byť varovný signál. Zneužívanie, ponižovanie alebo neustále kritizovanie môžu viesť k narušeniu základných hodnôt vzťahu.
 

Strata vzájomnej podpory

Ak si všimnete, že váš partner prestal byť vaším spoľahlivým spojencom v ťažkých časoch, alebo naopak, že ste stratili záujem o jeho pocity a potreby, môže to znamenať, že stráca vzájomný zmysel.

Neschopnosť riešiť problémy

Ignorovanie problémov a neochota ich riešiť môže byť deštruktívne. Ak sa vyhýbate hovoriť o problémoch alebo ich riešeniu, môže to viesť k hromadeniu negatívnej energie a postupnému rozpadu vzťahu.

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.