Blindr Blog
sk cz en
5 vecí, ktoré môžete robiť na Valentína bez partnera

Valentín je tu. Pre mnohých z nás je to sviatok zamilovaných, ktorí celé dni vyberajú vhodný darček, ktorým obdarujú svoju polovičku. A potom sme tu my, večne nezadaní, ktorým sa ani tento rok nepošťastilo tráviť 14. februára vo dvojici.

Ak ste aj vy opäť tento rok na lodi “single”, nezúfajne. 14. fabruár môžete prežiť aj inak, ako kŕmením sa predraženou čokoládou. Prečítajte si našich 5 tipov na zaujímavé aktivity, ktoré môžete absolvovať úplne ale úplne bez partnera. 

 

1. Dajte si seriálový maratón

 

Poznáte to. Muži večne vzdychajú, keď ich drahé polovičky púšťajú už tretí romantický film za sebou. Ženy sú zasa celé znudené pri každej akčnej scéne, ktorá podľa nich vyzerá úplne rovnako ako tá predošlá. Pokiaľ ste single, takéto problémy riešiť nemusíte. Jednoducho si pustite celú sériu vašich obľúbených filmov, pri ktorých by opačné pohlavie pravdepodobne pretáčalo panenky. A pokojne touto aktivitou strávte celý deň.

 

2. Zacvičte si 

 

Pekáč buchiet sa sám neupečie. Dajte si ľahké kardio, choďte si zabehať alebo sa poriadne rozbite pri silovom tréningu. Možno práve dnes vám pohyb padne lepšie ako inokedy. Prečistíte si hlavu a prídete na iné myšlienky. 

 

3. Vyskúšajte niečo nové

 

Už dlho rozmýšľate nad tým, že si uvaríte to parádne jedlo, na ktoré ste nedávno našli recept? Chcete si namixovať komplikované drinky, no doteraz ste na to nemali dostatok času? Alebo ste si len nedávno kúpili novy stojan na maľovanie či strategickú hru? Skúšajte, testujte, objavujte.

 

4. Objednajte si hromadu jedla 

 

Objednať si dve pizze a ostať celý deň v posteli? Prečo nie. Objednajte si jedlo a celý deň nevylezte zo svojho kráľovstva. Oddychujte a užívajte si samotu. 

 

5. Potešte sa malým darčekom

 

Na miesto toho, oby ste opäť dostali ničo, čo nevyužijete, si kúpte sám sebe darček, ktorý vás poteší. Nové tričko, spotrebič, doplnok či telefón... Vy si to jednoznačne zaslúžite. 

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.