Blindr Blog
sk cz en
5 viet, na ktoré vám určite odpíše!

Snažíte sa udržiavať konverzáciu cez net s nejakou peknou kočkou a ona vám po čase prestane odpisovať? A už sa to stalo viackrát? Možno neviete, ako na to.

Píšete si pár dní, máte pocit, že je všetko okej a ona vám zrazu prestane odpisovať? Existuje na to viacero dôvodov:

  • Niekoho si našla.
  • Začala si aktívnejšie písať s niekym iným.
  • Prestala chodiť na internet.
  • Niečo ste povedali alebo urobili a to ju odradilo.
  • Nezaujímali ste sa dostatočne.

Ako vidíte, je veľa možných vysvetlení, pre ktoré môže žena stratiť záujem a to len tak. Zameriame sa teraz na poslednú možnosť, ktorá tvrdí, že ste sa nezaujímali dostatočne. Čo po vôbec znamená a ako tomu zabrániť?

Keď niekoho spoznáte online  a rozumiete si, máte pocit, že jej chcete povedať všetko. Zaujímavosti zo svojej minulosti, vtipné príhody, smutné príhody – proste všetko, čo vás nejakým spôsobom ovplyvnilo. A niekedy pri tomto „spovedaní sa“ zabudnete na to, že ona to možno cíti rovnako a hovoríte stále len o sebe. Chvíľu je to fajn, no pokiaľ žena nemá pocit, že počúvate aj ju, stratí záujem.

Je skvelé, že sa môžete niekomu zdôveriť. Dajte však priestor aj jej. Skúste jednu z nasledujúcich viet a veľmi rýchlo zistíte, že naozaj fungujú.

Ako sa máš?

Možno to znie otrepane, ale naozaj to funguje. Nechajte ju, nech sa vyjadrí, ako sa momentálne cíti a potom na to naviažte. Niekedy dokáže obyčajná veta naozaj zázraky.

Aký si mala deň?

Počas dňa sa udeje množstvo situácií, ktoré ovplyvnia vašu aktuálnu náladu. Tak isto to má ona a či už sa jej stalo niečo vtipné, smutné, rozčuľujúce alebo niečo, čo ju nesmierne potešilo, chce sa o tom podeliť s vami.

Čo robíš vo voľnom čase?

Záľuby a koníčky odzrkadľujú aký človek je a môžu dosť napovedať o tom, či si budete rozumieť. Ak ste aktívny športovec a ona rada číta doma, len veľmi ťažko sa bude dať skĺbiť niečo spoločné. Zistite, o čo sa zaujíma a podeľte sa o to, čo máte rád vy. Možno vás to inšpiruje vyskúšať niečo nové.

Čo by si chcela robiť v budúcnosti?

Budúcnosť nie je tak ďaleko, ako sa zdá. Ani sa nenazdáte a je načase plniť vaše túžby a sny. A viete, aké má ona? Tým, že sa pýtate na jej plány do budúcna, dáte najavo, že máte záujem a zistíte, čo očakáva od budúcnosti.

Akú hudbu máš najradšej?

Hudbu počúvame takmer pri každej príležitosti. Pri ceste do školy, pri varení, upratovaní, pri práci, pri sprchovaní, pri cvičení a takto by sme mohli pokračovať donekonečna. Spýtajte sa jej na hudbu a vymeňte si nejaké tipy na super skupiny!

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.