Blindr Blog
sk cz en
Ako byť atraktívnejší pre ženy?

Zaujíma vás, ako sa stať príťažlivejším pre nežné pohlavie? Prečítajte si naše tipy.

Vzájomná príťažlivosť nie je len o fyzickom vzhľade. Je to kombinácia sebadôvery, sociálnych zručností a osobných vlastností. Prečítajte si naše tipy, ktoré vám pridajú body na atraktivite.

 

Rozvíjajte svoju sebadôveru: Sebavedomie je jednou z najsexi vlastností človeka. Ženy priťahujú muži, ktorí sa cítia dobre vo svojej koži a vedia, čo chcú. Ak chcete rozvíjať sebadôveru, skúste si stanoviť dosiahnuteľné ciele, obklopte sa pozitívnymi ľuďmi a naučte sa prijímať a milovať seba samého takého, aký ste.

 

Pracujte na sociálnych zručnostiach: Dobré sociálne zručnosti sú takisto kľúčové. Patrí sem schopnosť viesť konverzáciu, navodiť u druhých príjemný pocit a dobrý zmysel pre humor. Ak chcete zlepšiť svoje sociálne zručnosti, skúste si precvičiť konverzáciu s priateľmi alebo neznámymi ľuďmi a pozorujte, ako ostatní komunikujú v spoločenských situáciách.

 

Buďte pozitívny a optimistický: Ženy priťahujú muži, ktorí sú optimistickí a majú pozitívny pohľad na život. Ak si chcete vypestovať tieto vlastnosti, zamerajte sa na hľadanie dobrého v každej situácii a obklopte sa pozitívnymi ľuďmi.

 

Prejavujte úprimný záujem o druhých: Klaďte otázky, buďte prítomný v danom okamihu a prejavujte skutočný záujem o ľudí okolo seba. To vám pomôže vybudovať si vzťah a vytvoriť si spojenie s ľuďmi okolo vás.

 

Dbajte o svoj vzhľad: Hoci fyzický vzhľad nie je najdôležitejší faktor, stále by ste mali vynaložiť úsilie na to, aby ste vyzerali čo najlepšie. Keď vyzeráte dobre, cítite sa dobre, a to môže mať pozitívny vplyv na vaše sebavedomie a celkovú príťažlivosť.

 

Buďte dobrým poslucháčom: Ženy oceňujú mužov, ktorí sú dobrými poslucháčmi. Tým, že budete venovať pozornosť tomu, čo hovoria, a prejavíte empatiu a porozumenie, dokážete si s nimi vybudovať silné spojenie. Aktívne počúvajte, pýtajte sa a snažte sa pochopiť ich pohľad na vec.

 

Majte svoj život aj mimo romantických vzťahov: Ženy priťahujú muži, ktorí majú vlastný život a záujmy. Naplnený život mimo vzťahov z vás robí nielen zaujímavejšiu osobu, ale ukazuje aj to, že ste sebavedomý, nezávislý a máte zmysel pre cieľ.

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.